Başkan Can; ‘’Semt Pazarları projesi ile vatandaşlarımız ve esnafımıza konforu sunacağız’’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyetin 100. Yılında Bilecik’i vizyon projelerle buluşturmayı hedefleyen Belediye Başkanı Nihat Can; Semt Pazarları projesi hakkında verdiği bilgide; ‘’Semt Pazarları projesi ile vatandaşlarımız ve esnafımıza konforu sunacağız’’ dedi.

Vizyon projeler hakkında detaylı bilgiler veren Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi olarak şu ana kadar birçok güzel çalışma ile örnek bir belediye olduklarını ve yeni dönemde de güzel projeleri vatandaşlarla buluşturmaya devam edeceklerini kaydetti.

 

Semt Pazarları ile mahallelerin birçok yönden kaliteli hizmet alacağını vurgulayan Belediye Başkanı Nihat Can; şunları söyledi:

 

‘’Yeni semt pazarları ile vatandaşımız ve esnafımıza konforlu alışveriş imkanı sağlayacağız. Ortalama 1500 metrekarelik alanda gerçekleştirilecek olan Semt Pazarları, her mahallemizin kendi ihtiyacına göre belirlenecek oturma alanına sahip olacak. İçerisinde Erkek, Kadın ve Engelli WC, Görevli odası, çok amaçlı depoları bulunacak olan Semt Pazarları ayrıca Mahallelerimize Kapalı Otopark alanı olarak hizmet verebilecek. Projemiz ile ayrıca mahallemize Düğün ve Özel Gün Mekanı kazandırıyoruz. Şehrimize ve insanımıza Hayırlı Uğurlu Olsun’’ ifadelerini kullandı.

Başkan Can; ‘’Semt Pazarları projesi ile vatandaşlarımız ve esnafımıza konforu sunacağız’’
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin