Başkan Gölcan, seçimleri CHP’yi arkasına alarak mı kazanıyor?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan, Bilecik Arena programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

“SİZİ CHP’LİLER Mİ DESTEKLİYOR?”

Gerçekleştirilen programda gazetecilerin sorularını cevaplayan Başkan Gölcan, “Başkan Gölcan’ın bugüne kadar girdiği seçimlerde CHP’liler tarafından desteklendiği ve bu yüzden seçim kaybetmediği yönünde algı olduğu” sorusu üzerine CHP’lilere adeta sitem ederek şu ifadelere yer verdi:

“TÜZÜN’ÜN DANIŞMANI KARŞIMDAKİ ADAYA ÇALIŞTI”

Bu doğru değil, son aday olduğum seçimde CHP Milletvekili Yaşar Tüzün’ün danışmanı açık açık karşımdaki adaya çalıştı. CHP’lilerin hepsi değil ama bir kısmı karşımdaki rakibime çalıştı. Beni destekleyen CHP’liler de oldu. Ben başkan olduktan sonra parti rozetimi çıkardım.Esnafın ekmek partisindenim.Beni MHP’liler de, Ak Parti’liler de diğer partililer de seviyor ve destekliyorlar. Ben de hepsini seviyorum.

“TEKRAR ADAY OLACAK MI?”

“Tekrar aday olacak mısınız?” sorusuna ise Gölcan;”Arkadaşlarım desteklediği sürece 2071’e kadar adayım” cevabını verdi.

CHP KANADI BUNA NE DİYECEK?

Diğer yandan Başkan Halit Gölcan’ın  bu açıklamalarının CHP kanadında epey tartışılacağı da tahmin ediliyor.


İLGİLİ HABERLER:

Başkan Gölcan, seçimleri CHP’yi arkasına alarak mı kazanıyor?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Babadan oğula .Orası bir çiftlik

    Cevapla
  2. Chp yi neresine aliyor bilemem ama bu ekmek zamları böyle devam ederse bu millet kuyruklarını birbirine bağlayıp kapı dışarı edecek hepsini.

    Cevapla
Bizi Takip Edin