Başkan Hayri Suer’de TOKİ Müjdesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde uzun yıllardır yapımı beklenen Toplu Konut İdaresi (TOKİ) evleri için Talep ve Organizasyonlar Müdürü Oğuzhan Öztürk’e gerekli müracaat yapıldı.

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer , Ankara ziyareti kapsamında Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’yı ziyaret etti.

 

Ziyaretin ardından Gölpazarı ilçesinde uzun yıllardır yapımı beklenen Toplu Konut İdaresi (TOKİ) evleri için TOKİ Talep ve Organizasyonlar Müdürü Oğuzhan Öztürk’e  müracaat yaptı.

 

İlk olarak 150 konuttan oluşacak diyen Gölpazarı Belediye Başkanı Suer, “Gölpazarına TOKİ’ye başlıyoruz. İlçemizde uzun yıllardır yapımı beklenen TOKİ, evleri için TOKİ, Talep ve Organizasyonlar müdürü Sn.Oğuzhan Öztürk’e müracaatlarımızı yaptık.150 konuttan oluşan 1.Etap ön talep için,başvuru yapmak isteyen vatandaşlarımız Pazartesi günü itibariyle Belediyemize müracaatlarını yapabilirler.bu süreçte desteklerini eksik etmeyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn Fatih Dönmez Beyefendi ile Milletvekilimiz Sn. Selim Yağcı Beyefendi’ye hemşehrilerimiz adına teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Hayri Suer’de TOKİ Müjdesi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Hayirli isler hadi bakalim hayirlisi 1+1 mi yoksa 2+1 mi 3+1 de varmi yada golde bunlari alacak potansiyel kaldimi

    Cevapla
  2. Başkan önce Söğütçük köyunde yaptıgın kaçak evlerin hesabını ver. şimdide kaçak solucan gübresi için yer yapmış. imar affından yararlanmaya çalışıyor. başkan önce insanlara örnek olmalı.

    Cevapla
Bizi Takip Edin