Başkan Kadir Emre: “Türkiye’nin Devası Hazır, Bilecik’in Devası Hazır”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Bilecik İl Başkanı Kadir Emre, Partisinin kuruluşunun ikinci yıl dönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

Ali Babacan önderliğinde kurulan DEVA Partisi’nin önceliklerinin hukuk, adalet ve güçlü ekonomi olduğunu vurgulayan Başkan Emre, “Özgür yarınlar ve yoksullaşan değil zenginleşen Türkiye için yola çıktık” dedi.

Kısa sürede 81 ilde teşkilatlanmanın tamamlandığının ve DEVA Partisi’nin seçimlere girmeye hak kazandığının altını çizen Başkan Emre, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

2020 yılı Aralık ayında yaptığımız büyük kongremizle Genel Başkanımız Ali Babacan ile seçimlere girmeye hak kazandık. Bugün ikinci yılımızı kutlarken kuruluşumuzdan bu yama hiç durmadan çalışarak ülkemiz sorunları için her alanda çözüm eylem planlarınızı hazırladık çok çalıştık vatandaşlarımızla, yönetimimizle, sivil toplum kuruluşları ve toplumun her kesiminden görüş ve önerilerini alarak çözüm odaklı eylem planlarımızı hazırladık.

Ülkemizi bulunduğu bu kötü yönetimden yine milletimizle beraber DEVA partisi kadroları kurtaracaktır. Bugüne kadar somut olarak hazırladığımız ve milletimize sunduğumuz eylem planlarımızın ilki olan “Tarım eylem planı”mız hazır. İktidara geldiğimizde ilk 90 gün ve 360 günde yapacağımız hizmetlerimizi broşür ve kitapçık haline getirerek hem kamuoyu hem de vatandaşlarımızla paylaştık.

Vatandaşımızın güvenli, yeterli, dengeli ve sağlıklı beslendiği, Arz talep ve fiyat dengesinin gözlendiği, Gıda tarım alanında ihracat potansiyelin ciddi ölçüde yükseltildiği, Gıda güvenliğini önceleyen ve buna benzer bir çok konuda çözüm önerilerimiz tarım eylem planlarımızda hazır.

Eşitlikçi kentler projelerimiz, Afet eylem planlarımız ve Yarının teknolojisi eylem planlarımız ile Ekonomi ve finans politikaları eylem planlarımız hazır. Bir çok alanda yine eylem planlarımızı çalışıyoruz, halkımızla paylaşacağız.

DEVA iktidarında kimse korkmasın, Yoksulluğun devası olacağız. Eğitimde telafinin ötesine geçeceğiz. Tarım liseleri açacağız. Deva iktidarında kimse aç ve açıkta kalmayacak, herkesi Sosyal Güvenlik Şemsiyesi altına alacağız, tüm engelleri kaldıracağız, engelsiz hayat ile tanışacağız.

Yine DEVA iktidarında çalışan ve işsizin devası olacağız, Emeklinin Devası olacağız, Kadınların yanında olacağız, Gençlerin önünü açacak, güçlü yarınlar için genlerle beraber olacağız. Esnafımızın yanında olacağız, geçim derdinin devası olacak, yeni bir sosyal koruma ve güvenlik sistemi kuracağız.

Diğer yandan, son olarak DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın mektubu ile  paylaşan Başkan Kadir Emre, “Türkiye’nin DEVA’sı hazır, Bilecik’in DEVA’ı hazır, tüm vatandaşlarımızı parti binamıza çay içmeye davet ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Başkan Kadir Emre: “Türkiye’nin Devası Hazır, Bilecik’in Devası Hazır”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Teşkilat la bir resim vereydin de kaç kişisiniz göreydik hazır olup olmadığınızı.

    Cevapla
Bizi Takip Edin