Başkan Karabıyık: “Bilecik’e 71.869.284 TL kaynak aktarıldı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Sosyal Koruma Kalkanı çerçevesinde pandemi sürecinde Bilecik’e 71 milyon 869 bin 284 lira kaynak aktarıldığını belirtti.

İl Başkanı Karabıyık, sosyal koruma kalkanı verilerini paylaştığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk’un talimatlarıyla ilimiz ve Türkiye genelindeki Sosyal Koruma Kalkanı verileri. Salgın boyunca 71.869.284 TL kaynağı ilimize aktaran hükümetimiz pandemiden etkilenen hemşerilerimizin yanında olmaya devam ediyor.” ifadelerine yer verdi.

 

Başkan Karabıyık: “Bilecik’e 71.869.284 TL kaynak aktarıldı”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. 3 defa başvurdum bu süreçte. 1 ayı geçkin evde olduğum dönemde faturalarımı ev kiramı ödeyemediğim için gazım elektriğim kesildi. Bende e-devlet üzerinden başvurdum. Üçünde de ret cevabı geldi. Gerçekten ihtiyacı olanlar aldı mı bilemem ama hakkımsa şayet bana ve benim gibilere verilmeliydi.

    Cevapla
  2. 2 kez başvurduk pandemiden dolayı işe gidemedik ama birtürlü şu 1000 tl çıkmadı arkadaş ? İlla AKP’ye üye mi olmamız lazım ?

    Cevapla
  3. Bu kaynaklar kimlere aktarıldı

    Cevapla
  4. YORUMLARA AÇIK DEİLSENİZ GAZETECİLİĞİ BIRAKIN CAFER GİBİ YORUMLAR SİLİNİYOR AÇIKCA YANDAŞ OLDUĞUNUZ YILLARDIR BELLİ BU İŞİ YAPAMIYORSUNUZ

    Cevapla
    • 10 Ağustos 2020, 09:24

      Bahsettiğiniz yorum alenen aşağılayıcı ve küfür içeren bir yorum olduğu için kaldırmıştık sizleri düşünerek.. bu yorumda bulunan ip adresinize kayıtlı olan silinmiş bütün yorumları bu yorumunuza istinaden sorumluluğu kabul ettiğinizi var sayarak geri aldık ve yayınladık. Yaptığınız yorumlardan siz sorumlusunuz. İyi günler..

      Cevapla
Bizi Takip Edin