BAŞKAN MÜNÜR ŞAHİN’DEN CEVAP GECİKMEDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞAHİN; ” HIZLI TREN HATTI İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR DEVAM ETMEKTEDİR”

MHP Osmaneli İl Genel Meclisi Orhan Uğur’un hızlı tren hattı ile ilgili açıklamalarına Osmaneli Belediye  Başkanı Münür Şahin’den cevap gecikmedi. Şahin yaptığı açıklamasında;” bazı açıklamalar ve demeçlerle farklı anlamların çıkarıldığını görmekteyiz” ifadelerini kullanarak şunları aktardı:

HIZLI TREN YENİŞEHİR-OSMANELİ HATTI GÜZERGAHI İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR.

TCDD PROJE Müdürlüğünün 26.11.2015 yazısında Etüt-Proje-Fizibilite İşlerini 01.10.2015 tarihli ihale ile UBM Uluslararası Birleşmiş Müşavirlik Hizmetleri AŞ ye ihale ettiği bilgisi tarafımıza verilmiştir. UMB AŞ 24.02.2016 tarihli yazısı ile Osmaneli- Yenişehir hızlı tren hattı için Etüt-Proje-Fizibilite İşleri ne başlayacağını Osmaneli Belediyesine bildirmiştir.

Yenişehir-Osmaneli hızlı tren hattı için Belediyemizce ve Ak Parti ilçe ve il yönetimince, il genel meclisi üyemiz, il genel meclisi başkanımızla ve de milletvekilimizce her türlü çalışma yapılmaktadır. Basında yer alan bazı açıklamalar ve demeçlerle farklı anlamların çıkarıldığını görmekteyiz. Bunları da konunun güncel ve önemli olması nedeniyle doğal ve saygı ile karşılamak durumundayız.

“YENİŞEHİR-OSMANELİ VE YENİŞEHİR-BOZÜYÜK HATLARI ÇALIŞMALARI DEVAM ETMEKTE”

Yenişehir-Osmaneli hızlı tren hattı için değişik alternatiflerin gündeme gelmesi nedeniyle gecikmeler olmuştur. Şu anda Yenişehir-Osmaneli ve Yenişehir – Bozüyük hatları için çalışmalar devam etmektedir.

Yenişehir- Osmaneli hızlı tren hattı halen gündemde olan ve proje çalışmalarının son aşamaya geldiği tercih edilen güzergahtır. Bu hattın diğer alternatiflere göre daha avantajlı olduğu görülmektedir. Osmaneli ye olacak her yatırımı takip ettiğimizi halkımız bilmektedir.

“İHALEYİ ALAN UBM AŞ.’YE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEKTEYİZ”

Yakın bir gelecekte Yenişehir-Osmaneli hattının açılmasına yönelik çalışmalara Osmaneli Belediyesi ve Partimiz gereken ilgiyi göstermekte olup, bu hattımız ile ilgili çalışmalarda hızla devam etmektedir. İhaleyi alan UBM AŞ ‘ye her türlü desteği vermekteyiz. Buna ilişkin yazışmalar da ekte kamuoyumuza sunulmaktadır.”
bilecik haberleri

BAŞKAN MÜNÜR ŞAHİN’DEN CEVAP GECİKMEDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin