BAŞKAN ÖKTEM, GÜVEN TAZELEDİ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli Merkez Avcılar, Atıcılar ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Öktem, 3.cü kez güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi.

Dernek binasında saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan toplantıda yönetim ve Denetim Kurulu raporlarının okunup ibra edilmesinin ardından seçimlere geçildi.

 

Mustafa Öktem yeniden güven tazeleyerek 3. Kez Osmaneli Merkez Avcılar ve Atıcılar Kulübü’nün başkanı oldu. Burada konuşan Başkan Öktem “Rabbim makamdan güç alanlardan değil, makama güç katanlardan eylesin.” dedi.

 

Başkan Öktem yeni dönemde farklı projelere imza atacaklarının müjdesini de verirken delegelere teşekkür ederek, “Yeni dönemde yine Osmaneli de avcılık sporunun gelişmesi ve kurallara uygun bir şekilde yapılması için her türlü çalışmaları yapacağız. Bunun için gerekli alt yapı ve eğitimin verilmesi için tüm üyelerle birlikte çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz dedi. Başkan Öktem Örgütlük, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmektir. Örgütlük, tek yumruk olmak ses getirmektir. Biz de tek yumruk olmalıyız, ses getirmeliyiz. Doğanın dengesinin korunması amacıyla av sezonunun yasak olmadığı zamanlarda yani av için uygun olan zamanlarda avlanılması gerekmektedir. Yasa dışı av yapan üyelerimize uygulanacak cezalarda kulüp olarak herhangi bir yardımımız olmayacaktır. Herkes yasanın uygun gördüğü tarihlerde avını yapmalıdır” dedi.

 

Başkan Öktem, seçime katılan Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba’ ya, Dumlupınar Yaban Hayatı Koruma Federasyonu Başkanı Süleyman Yiğit’e, Belenalanlılar Dernek Başkanı Mustafa Akdaş’a, Birleşik Metal İş Eskişehir Şube Sekreteri Recai Büyükbeyhana ve tekrardan kendisini seçen üyelerimize çok teşekkür ettiğini belirtti. Öktem, Osmaneli Merkez Avcılar ve Atıcılar Kulübü’nün eski yönetimi ile çalışmalarına devam edeceklerini ”söyledi.

 

Yapılan seçimin ardından Başkanlığa seçilen Mustafa Öktem Merkez Avcılar Kulübünün kurucularına ve Onursal başkanlarına plaket takdim etti.

sd

BAŞKAN ÖKTEM, GÜVEN TAZELEDİ!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. ADAM GİBİ ADAM MUSTAFA ÖKTEM

    Cevapla
Bizi Takip Edin