BAŞKAN ÖZDEN’DEN BAKAN DÖNMEZ VE İLGİLİLERE TEŞEKKÜR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, hafta sonu ilçeyi ziyaret eden ve müjdeler açıklayan Hemşehrimiz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, ilgili yetkililer ve protokole teşekkür etti.

Yenipazar Belediyesinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

”Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez, İlçemize gelerek Belediyemizi ziyaret etti.

Bakanımız Sayın Fatih Dönmez, Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen muhtarlarla koordinasyon toplantısına katılarak, selden etkilenen bölgelerle ilgili yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı. Daha sonra ilçede yapımı devam eden doğal gaz alt yapı çalışmalarını inceleyen Bakanımız Sayın Dönmez, yetkililerle görüştü. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ettikten sonra, Belediyemizi ziyaret etti.

Başkanımız Sayın Özden’in makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanımız tarafından yapılan çalışmalar hakkında Sayın Bakanımıza brifing verildi. Başkanımız Sayın Özden brifing sonunda; “Daha önce personel giderlerini ödeyemeyen, çöp toplamak için çöp aracına akaryakıt alamayan bir belediye iken, şimdi milyonluk yatırımlara imza atan, personeline, piyasaya beş kuruş borcu olmayan bir belediye haline gelmemiz hiç şüphesiz, Cumhur ittifakının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz’ın, Sayın Bakanım sizlerin ve Hükümetimizin tüm Bakanlarının, Milletvekillerimiz Sayın Selim Yağcı’nın , Sayın Valilerimizin, Cumhur İttifakı İl Başkanlarımızın Yenipazar’ımıza verdikleri destek ve değer sayesindedir. Bunun açıklanacak başka bir yolu yoktur. Yenipazar Halkının hayır duaları, her zaman muhterem Devlet büyüklerimiz içindir. Verdiğiniz destekler ve değer adına, şahsım ve Yenipazar Halkı adına teşekkür ve minnetlerimizi sunarım” diyerek brifingi bitirdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez, Belediye ziyaretinin ardından Harmankaya Kanyonunu ziyaret ederek kanyon içerisinde Valimiz Sayın Dr. Kemal KIZILKAYA ve Belediye Başkanımız Sayın İlhan Özden ile yürüyüş yaptı.

Bakanımız Sayın Fatih DÖNMEZ’ e, Valimiz Sayın Dr. Kemal KIZILKAYA, İlçe Kaymakamımız Sayın Abdullah Emre ÖZEFE, Belediye Başkanımız Sayın İlhan ÖZDEN, Gölpazarı Kaymakamımız Sayın Efecan ŞAHİN, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul NAMAL, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Burhanettin ERDOĞAN, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanımız Sayın Serkan YILDIRIM, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Sayın M. Fatih YAŞAR, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Sayın İsmail YAĞAR, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanımız Sayın Bilal NALBANT, Milliyetçi Hareket Partisi Gölpazarı İlçe Başkanımız Sayın Aydın GÖKSU, Adalet ve Kalkınma Partisi Gölpazarı İlçe Başkanımız Sayın Oktay KARCI, Vezirhan Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin OCAK, Gölpazarı Belediye Başkanımız Sayın Hayri SUER, Pazaryeri Belediye Başkanımız Sayın Zekiye TEKİN, İnhisar Belediye Başkanımız Sayın Mehmet KEPEZ, Cumhur İttifakı Yenipazar – Gölpazarı İl Genel Meclis Üyelerimiz ve İlimiz ve İlçemiz kurum amirleri eşlik etti.

İlçemize ziyaretlerinden dolayı Bakanımız Sayın Fatih DÖNMEZ’ e ve Valimiz Sayın Dr. Kemal KIZILKAYA’ ya şükranlarımızı sunarız.”

   

BAŞKAN ÖZDEN’DEN BAKAN DÖNMEZ VE İLGİLİLERE TEŞEKKÜR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin