BAŞKAN ŞAHİN, BASIN MASASI’NIN KONUĞU OLACAK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Basın Masası’nın bu haftaki programında gazeteciler, Bilecik’te gündem olan konuları Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’e soracak.

Basın masası programında Haber228 sahibi Ali Osman Çelikal, Osmaneli haber gazetesi yazı işleri müdürü Mehmet Erdem, Bilecikolay sahibi ve İHA temsilcisi Rafet Sünetçi, Sakarya Gazetesi muhabiri Ahmet Meşe ve gazeteci Erhan Toka Bilecik’te gündem olan konuları Başkan Şahin’e soracak.

SORULARINIZI BİLDİRİN, BAŞKAN ŞAHİN’E SORALIM

Siz değerli okuyucularımızın soru, istek ve önerilerini de Başkan Şahin’e ileteceğimiz basın masası programını ilerleyen günlerde haber sitemizden takip edebilir, sorularınızı aşağıdaki iletişim bilgileriyle yada yine aşağıda bulunan yorum bölümünden bizlere iletebilirsiniz..

Haber228 Whatsapp İhbar Hattı: 0536 366 3656
Haber228 Whatsapp İhbar Hattı: 0545 330 01 00
Mail: info@haber228.com
Mail: haber228@gmail.com



İLGİLİ HABERLER:

BAŞKAN ŞAHİN, BASIN MASASI’NIN KONUĞU OLACAK
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. 9 Şubat 2020, 00:50

    Lütfen sorar mısınız belediye projelerini halka ne zaman açıklayacak? çay bahçesiyle alakalı projenin detayları açıklanmadığı için tam olarak bugünkü halinden ne kadar farklı olacak bilemiyoruz.Ve artık lütfen bir AVM projesi gelsin şu şehir için, bakın burası için AVM şart ,şehir dışından gelenler şaşırıp kalıyo, 2020 deyiz artık, en büyük hizmetlerden biri bu olacaktır, bu insanlar Eskişehire Bursaya gitmek zorunda kalmasın hafta sonları. Buranın imkanları kısıtlı anlayışını geçelim artık AVM si olan Bozüyükde şimdi bi de tramvay projesinden bahsediliyo. Biz hala büyük projeler ne zaman açıklanır diye bekliyoruz. Çarşı için bir düzenleme düşünülüyo mu yayalaştırılmış bir cadde mesela ki Bilecikde nerenin buna uygun olduğu bellidir, Pelitözü göletinin daha da sosyal bir alana dönüştürülmesi için bir proje var mı , Edebali vadisiyle alakalı bir turizm projesi var mı ve tarihi imarethanenin restorasyonuyla alakalı bir proje var mı?

    Cevapla
  2. 9 Şubat 2020, 08:36

    İlk sorumu soruyorum LÜTFEN sorunuz Başkana Selçuk ERGAĞLI danışman olarak getirdi.Bilecik belediyesine hiç bir katkısı bulunmayıp Belediyeye gelen vatandaşı Selçuk ERDAĞ lıya yönlendirip makbuzsuz para istemesini açıklasın ses kayıtları vardır şahitler vardır bu şahsı ve yanında iki bayanla ve Rafet denen kişileri Bilecik e soymak için mi getirdi Kayı şirketi içinde dönen para döngüsü neden meclis üyelerine anlatılmıyor şimdiye kadar aldıgınız bagış altında ne kadar para toplandı bu LÜTFEN AÇIKLANSIN bu paralar nereye gitti.2 milyon tutatrındaki paralar nerde.

    Cevapla
  3. Mereba başkan beye şu soruyu sormanızı ısrarla rica ediyorum
    Chp bu vatanın evlatları olan askerimize polisimize kurşun sıkan şehit eden pkk nın uzantısı olan hdp ile neden kolkola verip iş birliği yapıyolar neden chp kendi ayaklarının üzerinde durmuyor

    Cevapla
  4. Soru sormaya tenezzül bile etmem. Osmanlı düşmanlığını bıraksın önce.

    Cevapla
  5. 9 Şubat 2020, 16:39

    Bahçelievler ile Hürriyet mahallesini birbirinden ayıran İstanbul yolu olarakta adlandırılan cadde üzerindeki Kayı aydınlatmalarını alt yapı çalışma bahanesiyle neden söktüğünü ve 2 aydır neden elektiriğini bağlamadığını sorabilirmisiniz sayın Şahin’ e .

    Cevapla
  6. 11 Şubat 2020, 09:32

    Sormanızı rica ediyorum

    1- gençlere yönelik eğlence mekanı tarzı bi yer yapılacak mı

    2- Cumhuriyet mahallesine ne zaman el atmayı düşünüyorlar tek asfaltı almayan mahalle o Asfaltı geçtik parke taşları bile düzgün değil araba sürmeye korkuyoruz mahalle de her taraf çukur

    Cevapla
Bizi Takip Edin