Başkan Şahin: “Belediyemizden yer istemiş de belediye tahsis etmemiş mi?”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün gündeme getirdiğimiz “Bu Ayıp Hepimize Yeter!” başlıklı haberimize Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’den yanıt geldi.

Kızılay’ın Bilecik’te yaklaşık 2 aydır Kan almadığı ve vatandaşların kan vermek için Bozüyük’e gittikleri iddiası üzerine gündeme getirdiğimiz haberimizi, Belediye Başkanı Semih Şahin yanıtladı.

Başkan Şahin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yorumda, Kızılay Bilecik Şubesini kastederek, “Kızılay Belediyemizden yer istemiş de belediye tahsis etmemiş mi?” dedi.

Başkan Şahin’in bu yorumunun ardından, Kızılay’ın kan toplamak için yer sıkıntısının olduğu, ancak Bilecik Belediyesi’ne yer tahsisi için herhangi bir başvurularının da olmadığı anlaşılmış oldu.


İLGİLİ HABERLER:

Başkan Şahin: “Belediyemizden yer istemiş de belediye tahsis etmemiş mi?”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. 22 Nisan 2020, 09:35

    YERİ GELDİ ELEŞTİRDİM YERİ GELDİ TAKDİR ETTİM BU SEFER KIZILAYIN YAPTIĞI AÇIKLAMA BİZİM İÇİN UTANÇ KAĞNAĞI SANKİ 2 AY YER VERMEYEN KIZILAYA GÖRE GEÇEN SENEDEN BERİ NASIL KAN TOPLAMIŞ SAYIN BAŞKANIM ANKARADA BİZİ TEMSİL EDENLER YAPAMADI SİZDEN KAN BAĞIŞCISI OLARAK BİR KAN BANKASI ÇALIŞMASI YAPILMASI İLİMİZDE GEREKLİLİĞİ ÖN PLAN ÇIKMIŞTIR GEREKİ İSE MALİYETİ İÇİN KENDİ KENDİMİZE BİR KAMPANYA YAPILIP BİR AN ÖNCE FALİYETE GEÇİRİLMESİ .

    Cevapla
  2. ben şahine inanmıyorum çünkü;
    milletten ocak 2020 de su zamlanacak dedi aralıkta zam yaptı ve fatura etti
    bunları iade edeceğiz dedi hala etmedi
    eminim buradada yalan beyan ediyordur

    Cevapla
  3. 28 Nisan 2020, 15:42

    yinemi kumpas başkan

    Cevapla
Bizi Takip Edin