Başkan Şahin; “Çok çalışana çok ücret”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Ocak Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti.

Perşembe akşamı yapılan toplantıda üç madde görüşülerek karar bağlandı.

Gündemin ilk maddesi 5293 Sayılı Belediye Kanununun 49. maddesine istinaden 2020 yılında çalıştırılacak sözleşmeli personellere ödenecek ücretlerin belirlenmesi maddesi ele alındı.

Konuyla ilgili Belediye İnsan Kaynakları Müdürü Nilgün Kardaş bilgi verirken; Ak parti meclisi üyesi ve grup sözcüsü Çetin Kaya bazı eleştirilerde bulundu.

AK PARTİ’Lİ ÇETİN KAYA;” BU ARKADAŞIN AYRICALIĞI NEDİR?”

Kaya; “Eğitmen kadrosundaki arkadaşın ayrıcalığı nedir?” diye soru sorarken, Belediye Başkanı Semih Şahin;” İnsan ayrımı değil, işe göre..Ne kadar ekmek o kadar köfte… Çok çalışana çok ücret.Örneğin Hükümet asgari ücreti 2324 TL. açıkladı oysa biz 2500 TL. uygun gördük bu da bizim Adaletli yönümüz” diyerek cevap verdi.

“BAŞKAN ŞAHİN;”ESKİDEN DEVLET MEMURLARINA KIZ VERMEZLERDİ”

Şahin açıklamasının devamında;” Eskiden Devlet Memurlarına kız vermezlerdi” diyerek oysa şimdi Devlet Memurlarının durumlarının iyi olduğunu aktardı.

Oylamaya sunulan madde oy birliğiyle kabul edildi.

İMAR KOMİSYONUNDAN RAPOR OYBİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

Gündemin 2. Maddesinde ise; Atık getirme merkezi alanı için Cumhuriyet Mahallesi, 213 ADA, 13 ve 14 Parsel numaralı taşınmazların satın alınmasına ilişkin İmar komisyonundan gelen raporu İmar Komisyonu başkanı Melek Mızrak Subaşı okudu. Madde hakkında İmar Müdürü Muharrem Dumansızoğlu da Meclis üyelerine bilgi verdi.

Oylanan madde de oybirliğiyle kabul edildi.

“HAMAMIN KESİN KABULU BİTMEK ÜZERE”

Birleşimin son maddesi ise Hürriyet Mahallesi, Değirmen Sokakta bulunan Hamamın İmar plan tadilatı yapılmasına ilişkin İmar komisyonundan gelen rapor okundu.

İmar Müdürü Muharrem Dumansızoğlu konu hakkında bilgi verirken; tadilatın başladığını belirtti ve adı geçen yerin kesin kabulünun bitmek üzere olduğunu aktardı.

Oylanan 3. madde de oybirliğiyle kabul edildi.

Birleşim Şubat aynın ilk Pazartesi günü toplanmak üzere sona erdi.

Başkan Şahin; “Çok çalışana çok ücret”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 12 Ocak 2020, 08:21

    YALANNNNNNNNNNNNNNNN
    sen selçuk denen adamı getir bilecige milletten tehtitle para istesin belediyeye devam et devam et seninde sonun gelecek

    Cevapla
Bizi Takip Edin