Başkan Şahin; “Hedefimiz Tüm Bilecik’i Hak Ettiği Seviyeye Getirmektir”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Semih Şahin şehir merkezinde devam eden asfaltlama çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Şahin, Atatürk Parkı projesindeki çalışmaların da son durumu hakkında bilgi aldı.

Bilecik Belediyesinin bütün birimleriyle şehrin dört bir köşesinde çalıştığına dikkat çeken Başkan Şahin, şehir için daha yapacak güzel çalışmalar olduğunu kaydetti.

‘’HEDEFİMİZ; ŞEHRİMİZE YAKIŞAN KENTSEL ALTYAPI İLE TÜM BİLECİK’İ HAK ETTİĞİ SEVİYEYE GETİRMEKTİR”

Başkan Şahin çalışmalar hakkında yaptığı değerlendirmede, ‘’Hedefimiz tüm şehrimizin altyapısını çağdaş ve medeni kentlerde olduğu gibi düzenlemektir’’ ifadelerini kullanarak, şunları söyledi:

‘’İlk gün dediğimiz gibi sabredersek güzeli bulacağız demiştim. Vatandaşlarımız da sağ olsunlar sabrettiler. Yaptığımız altyapı çalışmaların son kısmı olan asfaltlama işini başlatmış olduk. Şehrin önemi bir bölümünün önemli bir sorununu büyük oranda çözmüş bulunmaktayız. Önümüzdeki yıllarda hedefimiz şehrimizin diğer noktalarındaki altyapısını da çağdaş ve medeni kentlerde olduğu gibi bir yapıya kavuşturmaktır. Çünkü köyü kentten ayıran en önemli şey, bir kentin altyapısının olması ya da olmamasıdır. Yani bir şehrin altyapısı yapılmadan şehir büyümüşse ona şehir denmez, büyük köy denilir. Biz büyük köyden şehre dönüştürüyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

Başkan Şahin; “Hedefimiz Tüm Bilecik’i Hak Ettiği Seviyeye Getirmektir”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Altı aydır toz içindeyiz, etap etap kaplama yapabilirdiniz.art niyet yoksa beceriksizlik var.

    Cevapla
  2. Sözde asfaltlama yapıyorlar iyice yolların içine ediyorlar işi bilmeyenlere ihaleyi verirsen olacağı budur. Bileciğin şansı Semih ŞAHİN …!

    Cevapla
  3. 20 Eylül 2020, 08:03

    Evet bilinciz plansız uyduruk işler gelişi güzel sıvazlanıp yandaş firmaya verirseniz olacağı bu yıllardır DAĞ İŞ alıyor asfaltlama işini bir duşunun niye bu işin ehline verilmiyor çünkü işin için de para var birileri bunu alacak basta belediye baskanları mşllet saf mı bunu görmüyor başkan bunların hepsi biliniyor belediyede çalısan AKP trolleri haber veriyor sen onları çıkarmadın ekmeklerine yag sürdün bu da sana kapak olsun Daha çok çekecen bunlardan bielesin

    Cevapla
Bizi Takip Edin