Başkan Şahin İfade İçin Adliye de

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin bugün Bilecik Adliye Sarayına giderek iddialara göre hakkında açılan bir dava nedeniyle ifade verdi.

İddialara göre, Geçtiğimiz ay oynanan amatör lig maçı öncesinde Bilecik İl Emniyet Müdürü hakkında ağır eleştiri ve hakaretlerde bulunan Başkan Şahin hakkında “Kamu görevlisine hakaret” suçlamasıyla Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal tarafınca suç duyurusunda bulunulmuştu.

Suç duyurusu ile ilgili olarak bugün Adliyeye giden Başkan Şahin, Cumhuriyet Savcısına sanık sıfatıyla ifadesini verdi.

 

Başkan Şahin İfade İçin Adliye de
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 Yorum

  1. 22 Ekim 2019, 08:49

    Blediye içinde kimin ne yaptığı ne konuştuğu kimin yetkili bilinmediği ortamda söylenen sözün esiri olur misali böyle daha çok gelip giden olur lütven içinizdeki sorumluyu bulun ona göre hareket edin suçlama en kolayı fakat gerek yoktu

    Cevapla
  2. Başkana yakışmamış.

    Cevapla
  3. Ahaber in Bilecik versiyonu ?

    Cevapla
  4. İşleri güçleri çakallık. Chp nin olduğu yerde Kaos vardır.

    Cevapla
  5. 22 Ekim 2019, 14:10

    Belediye baskanini hapse atarlar sa ne gulerim
    Emniyet muduru ne helal olsun.hakkini arayacak tabi.kimse kimseye hakaret edemez

    Cevapla
    • 23 Ekim 2019, 08:31

      Olay şu Baskan yardımcısı nın imzası var bu konuda konuyu başkana aktarmadan başkan da açıklma yapmıs burda Melek subaşının acemiligi bundan kaynaklı artık melek subası bu işi yapamıyor yerini degiştirsen başkanım

      Cevapla
  6. 23 Ekim 2019, 12:02

    Belediye başkanı anlamadan dinlemeden ,konuyu araştırmadan gazeteci caferin gazına gelerek açıklama yaptı.Hiç kimse bir başkasına hakaret etme hakkını kendinde göremez.Suçlu cezasını çekmeli..Gerekirse çıkıp Emniyet müdürüünden özür dilemeli.

    Cevapla
  7. Melek hanımın çıkıp açıklama yapması gerekiyor.Yaptığı yanlışın arkasında durarak sessiz kalamaz.Çıksın kamuoyundan, semih beyden ve özellikle emniyet müdüründen yaptıgı yanlışlıkdan dolayı özür dinlemeli.

    Cevapla
  8. 26 Ekim 2019, 12:20

    Belediye başkanıyla ,başkan yardımcıları arasında bir bağ olmadıgı bu konu ile bir daha gün yüzüne çıkmıştır.Sayın başkan bunlar senin ve chp nin bilecikte sonunu hazırlıyor.Keşke emniyet müdürünü arayıp konu hakkında bilgi alsaydı.Bu tartışmalar yaşanmazdı.Lütfen şahısları ve kurumları yıpratmayın.Saygılar.

    Cevapla
Bizi Takip Edin