Başkan Şahin’den Zehir Zembelek Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Nüfus Müdürü ile ilgili zehir zembelek açıklamalarda bulundu.

Şahin, İlçe Nüfus Müdürünün kanun ve yönetmeliğe uymadığını, vatandaşları tehdit ettiğini ve sonucunda Osmaneli gerçek nüfusundan yaklaşık 3 bin kişinin etkileneceğini ifade ederek, “Osmaneli’ye adeta ihanet eden Osmaneli Nüfus Müdürünü göreve davet ediyor, kendisi hakkında her türlü yasal hakları ilçemiz adına kullanacağımızın bilinmesini istiyoruz. Osmaneli’de kaybedilecek eğitim, sağlık, hizmet, finans gibi konulardan Osmaneli Nüfus Müdürü vicdanen ve dinen vebal altında olacaktır. Osmaneli halkı kendisine ihanet eden Nüfus Müdürünü affetmeyecektir.” dedi.

Başkan Şahin, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“BİRÇOK KONU NÜFUS SAYIMINA BAĞLI”

Yıl sonu nüfus sayımı tüm il ve ilçelerimiz için çok önemli.Belediyelerimizin İller Bankasından gelen gelirleri direk nüfus sayısına bağlı.Yine ilçemize atanacak Emniyet mensubu, gelecek doktor, öğretmen, Jandarma, projelerden alacağı destek, sağlık ve eğitim yatırımları. Meslek Yüksek Okulu’na (MYO) açılacak bölümler gibi kısaca ilçemizi ileriye götürecek bir çok konu nüfus sayımına bağlı.

“İLÇEMİZ NÜFUSUNDA GÖRÜNMÜYOR”

Osmaneli de ikamet ettiği halde Osmaneli nüfusunun da görünmeyen MYO öğrencileri, büyük oranda Osmaneli’de oturmasına rağmen ikametgahını köylerde gösterenler,eğitim nedeniyle ikametgahlarını dışarıda gösterenler, şirketlerimizde çalışan bir kısım personel gibi bir çok kişinin ilçemiz nüfusunda görünmüyor.

“BİLGİLENDİRİLMİŞLERDİ”

İlçemiz nüfusunun gerçek olarak görünmesi için değerli Kaymakamımız Naif Yavuz ile Belediye Başkanımız Münür Şahin üç ay önce tüm öğrenci yurtları,otel,pansiyon sahipleriyle bir araya gelerek Osmaneli de yaşayan herkesin ikametgahların ilçemizde göstermesi için toplantı gerçekleştirmişlerdi. Yine kaymakamımız ve belediye kamu ve belediye başkanımız şirketlerle,muhtarlarla,kamu ve özel sektör yöneticileri ile bir araya gelerek Osmaneli de yaşayan herkesin ikametgahını ilçemizde göstermeleri için bilgilendirilmişlerdi.

“NÜFUS MÜDÜRÜMÜZE SUNULDU”

Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın yürüttüğü bu çalışmalar etkisini göstermiş ve ikametgahların Osmaneli’ye taşınması için ilçemize yaşayanlardan destek sağlanmıştı.Nüfus Müdürümüz konu hakkında bilgilendirilmiş ve onun tarif ettiği şekilde yurtlarda kalan öğrenciler için listeler hazırlanarak Nüfus Müdürümüze sunulmuştu. Yine bir çok duyarlı vatandaşımız ikametgahlarını Osmaneli ye almak için gönül rızası ile nüfus idaresine müracaat etmişlerdi.

“OSMANELİ’YE ZARAR VERMEKTEDİR”

Ancak anlamadığımız bir sebepten Osmaneli Nüfus Müdürü görevini yapmayarak ve görevini kötüye kullanarak ikametgah için başvuran vatandaşlarımıza,öğrencilere adeta hakaret ederek ikametgahlarını Osmaneli’ye almalarının şart olmadığını söyleyerek onları para cezasıyla da tehdit ederek görevini kötüye kullandı.Ve Osmaneli Nüfus Müdürü görevini kötüye kullanmaya da devam ederek ikametgah konusunda işlem yapmamaya direnmektedir.Mesai saatlerini aşağıda halkın taleplerini yerine getirmek zorunda olmasına rağmen Nüfus Müdürü yıl sonu da olmasını bahane ederek Osmaneli’ye zarar vermektedir.

“OSMANELİ’DE BÜYÜK SORUN YAŞANMAKTADIR”

Bir Nüfus Müdürü adeta herkese meydan okuyarak böyle bir direnişi maalesef sürdürmektedir. Zaten Maks uygulamaları nedeniyle nüfus kayıpları olan ilçemizde ikametgahları Osmaneli de olduğu halde ikametgahlarını ilçemize Nüfus Müdürünün keyfi uygulamaları ve tehditleri ile aldıramayan vatandaşlarımız nedeniyle Osmaneli de büyük sorun yaşanmaktadır.

“OSMANELİ HALKI AFFETMEYECEKTİR”

Kanun ve yönetmelik dinlemeyen,kafasına göre takılan,bir dediği bir dediğine uymayan,vatandaşları tehdit eden Osmaneli Nüfus Müdürü nedeniyle Osmaneli gerçek nüfusunun en az 3 bin kişi altında etkileneceği kesindir.Osmaneli’ye adeta ihanet eden Osmaneli Nüfus Müdürünü göreve davet ediyor,kendisi hakkında her türlü yasal hakları ilçemiz adına kullanacağımızın bilinmesini isteriz.Osmaneli’de kaybedilecek eğitim,sağlık,hizmet,finans gibi konulardan Osmaneli Nüfus Müdürü vicdanen de, dinen de vebal altında olacaktır.Osmaneli halkı kendisine ihanet eden Nüfus Müdürünü affetmeyecektir.

“GEREKLİ İŞLEMİ YAPACAĞINA İNANIYORUZ”

Konuya duyarlılığı ve Osmaneli de gerçek nüfusun belirlenmesinde titiz çalışmaları için değerli kaymakamımız Naif Yavuz’a teşekkür ediyor, art niyetle,hareket eden İlçe Nüfus Müdürü hakkında gereken işlemi yapacağına inanıyoruz.

Başkan Şahin’den Zehir Zembelek Açıklamalar
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. Alma mazlumun âhını çıkar aheste aheste Sn. Münir Şahin. İftira en büyük zulümdür bilesin

    Cevapla
  2. Ne hikmetse her yilin sonunda ve seçim zamanlari herkes adres kaydi yaptiriyor sanki bütün yil resmi kurumlar kapali. Nüfuscular size tavsiye her geleni kayit yapin.10-15 kişiyi ayni eve kayit yaparsaniz hem belediye para kazanir hemde ihanet etmemiş olursunuz….

    Cevapla
    • Herkes bilir ki; nüfus müdürlüğü sadece beyanda bulunr. Halk kendisi isterse ikâmetgahı yapılır. Görevini yapmayan yeminli belediye başkanının kendi sorumsuzluğunu örtmek için devletin kamu personeline böyle hakaret edererek ve iftira ile tüm basında karalama yapması adeta kendi şahsının ne olduğunu göstermek ve belki de üst aklını teşhir etmek olmuş :)

      Cevapla
  3. Müdürü ve memurlari başkanlar kendileri seçsinler baktılar olmuyor başka müdür başka memur atarlar. Her işin nasil yapilacaği kanunla tanimlanmiş. Vatandaş hakkini her türlü arama hakkina sahip.

    Cevapla
  4. Osmaneli vatandaşı olarak birebir benim ikamet işlerimle ilgilenen tanışma fırsatı bulduğum;işini titizlikle ve onuru ile yapan çok sn nüfüs müdürüne yapmış olduğunuz bir karalama kampanyasıdır. Yapamadığınız hizmetin diyetini vazifeperver bir memura ödetemezsiniz Münir Başkan başka palavralar bulunuz yada dürüstçe yapamıyoruz paramız bitti deyiniz !!

    Samet

    Cevapla
Bizi Takip Edin