BAŞKAN SELİM YAĞCI’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Özel Eğitim Okulu Müdürü İbrahim Aydoğar, Atölye Görsel Sanatlar Öğretmenleri ve öğrencilerden oluşan heyet, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.

 

Okul Müdürü İbrahim Aydoğar ve beraberindeki heyet, Bilecik Belediyesi tarafından okul bahçesine yapılan Sentetik Saha ve Park alanı için teşekkür ederek, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya çiçek taktim etti.

 

 

Başkan Yağcı, ”Yarınlarımızın en büyük teminatı olan çok sevgili öğrencilerimiz ziyarette bulundular. Öğrencilerimizin toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, desteklemek, karşılaşabilecekleri tüm engelleri kaldırmak ve kaliteli yaşam sürdürmelerini sağlamak için Okul bahçesine yapmış olduğumuz Sentetik Saha ve Park için teşekkürlerini ilettiler. Okul Müdürü ve Öğretmenlerimiz özel gereksinimli çocuklarımız için yapmış oldukları projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Onlara hakkettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin sosyal sorumluluğudur. ” ifadelerini kullandı.

 

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın isminin yazılı olduğu çalışmayı hediye eden çocuklara Belediye Başkanı Selim Yağcı, çeşitli hediyeler taktim ederek, fotoğraf çektirdi.

BAŞKAN SELİM YAĞCI’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin