Başkan Tekin; İmamoğlu’nun Kadınlar Gününü Kutlamasını Kabul Etmedi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Twetter da paylaştığı kutlamasını “kabul edemiyor ve geriye iade ediyorum” dedi.

Tekin attığı twette: “Sayın @imamoglu_int terör örgütüne tek cümle edemeyenler ile birlikte yol yürüyenlerin, PKK destekçilerini baş üstüne taşıyanların yaptığı kutlamayı kabul edemiyor ve geriye iade ediyorum.” paylaşımında bulundu.

İmamoğlu twette İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan nezdinde sadece siyasette bulunan kadınların gününü ve Türkiye genelindeki kadın belediye başkan mevkidaşları kutlarım demişti.

“İmamoğlu’nun attığı tweeti bizim arkadaşlarımızın büyük bir çoğunluğu beğenmedi”

Bir gazetecinin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kendisi ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ı etiketleyerek Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Twitter paylaşımında bulunduğunu anımsatması üzerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, şunları kaydetti:

“İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,”Biz İYİ Parti olarak herkesin fikrini açıkça söyleyebileceği, eleştirilerini açık, net ortaya koyabileceği, konuşmaktan korkmadığı bir Türkiye inşa etmeye çalışıyoruz. Bu Türkiye’nin ilk örneği, kendi partimizdir. Dolayısıyla hem Sayın İmamoğlu’nun tweeti hem Sayın Yavuz Ağıralioğlu kendi görüşlerini, bakış açılarını ortaya koyan, hürriyetçilik ilkesi içerisinde değerlendirilmesi gereken iki bakış açısı. Sayın İmamoğlu’nun attığı tweeti bizim arkadaşlarımızın büyük bir çoğunluğu beğenmedi, fikirlerini ortaya koydular dolayısıyla ben de saygı duyuyorum.”


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Twetter paylaşımı:

Başkan Tekin; İmamoğlu’nun Kadınlar Gününü Kutlamasını Kabul Etmedi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. osla dolmabahce acilim seyyar mahkemeler osman ocalan trt ye cinkinca ocalan mektubu okutulurkan suleyman sah turbesi kacirildi pyd pkk ya teslim edilirken 19 ada yunanlar iskal etti donemin basbakani pasaportla turk adasina gideerken muslum barzani getirdiler geldi irak bayragini niye asilmadi pkk pacavrasini astilar saymakla bitmez imam oglunu elestirmesi kolay esasbunlara niye tepki gosterilmedi bagimsiz secilip bidahaki secimde nasil oy istecen oyverenleri ne capuk sattin

    Cevapla
  2. biz seni bizi yarıyolda bıraktığın zaman bıraktık… bir dahaki seçimde daha iyi görüşmek dileğiyle zekiye hanım…

    Cevapla
  3. 10 Mart 2021, 10:57

    Çok güzel bir oyun oynadınız. Önce AKP mağduru oldunuz sonra AKP karşıtı (gibi) aday olup AKP li olduğunuzdan değil olmadığınızdan ve mağdur kişi haksızlığa uğrayan bir kadın olduğunuz için başkanlığı kazandınız. Sonrada aslında hiç Bi zaman AKP den kopmadıpınızı bunların Bir oyun olduğunu ispat ettiniz. AKP den aday olsaydınız kazanamayacağınızı biliyordunuz zaten tekrar söylüyorum AKP li olmadığınız için kazanmıştınız. Anlatabildim i halkı kandırdınız. Şimdi kutlama tebriğini kabul etmeyince kahraman olursunuz. Kadın lar gününü bile ayrımcı ötekileştirici siyasetinize alet edersiniz.sizin için Önemli olan kadın olmak değil hangi partiden olduğu çünkü.

    Cevapla
  4. bir çuval inciri berbat etti zekiye hnm. sen ilçeyle ilgilen. sonra adama derler sende zamanında ilçeyi sattın diye….

    Cevapla
  5. rüyalar güzel de insan uyanmasa

    Cevapla
Bizi Takip Edin