Başkan Uzun: “Görevimizi büyük bir özveri ve itina ile yapacağız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Kızılay Bilecik Şube Başkanı Mefail Ateş’in görevinden istifa ettiğini duyurmasının ardından boşalan koltuğa, Kızılay Bilecik Kadın Kolları Başkanı Sevcan Uzun atandı.

Yeni yönetim kurulunu oluşturan Kızılay Bilecik Şubesi yeni başkanı Sevcan Uzun, “Gelmiş olduğum Başkanlık görevimde en sağlıklı bir şekilde, elimizden geldiği desteği vererek görevimizi büyük bir özveri ve itina ile yapacağız” açıklamasında bulundu.

Başkan Uzun’un yönetimi  Başkan Yardımcısı İlkay Deniz, Sekreter Münevver Geyik, Muhasip üye Hasan Ekici veVeznedar Eren Çağlar’dan oluşuyor.

Diğer yandan, Mefail Ateş ise “Üç senedir yürütmüş olduğum Türk Kızılay Bilecik Şube Başkanlığı görevinden istifa etmiş bulunuyorum. Görev yaptığım sürede birçok projeye imza attık. Çok sayıda insana dokunmaya çalıştık. Eksiklerimiz oldu ise affola. Bu çalışmalar esnasında bizler ile paydaş olan resmi kurum, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti ve temsilcileri, yaptıklarımızın insanlara ulaşmasını sağlayan basın mensuplarımıza ve çok kıymetli gönüllülerimize buradan sonsuz teşekkürler ediyorum. Saygı ve sevgilerimle.” açıklamasıyla istifasını duyurmuştu.

Başkan Uzun: “Görevimizi büyük bir özveri ve itina ile yapacağız”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 1 Şubat 2022, 16:03

    Bu kadını neden görevden almıyorsunuz her seferinde basına lanse ediyorsunuz

    Cevapla
  2. 1 Şubat 2022, 16:19

    tebrikler sevcan hanım başarılar dilerim

    Cevapla
  3. hayırlı olsun

    Cevapla
Bizi Takip Edin