Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu’ndan vatandaşlara helva ikramı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, Berat Kandili sebebiyle vatandaşlara helva ikram ederek kandillerini kutladı.

Bilecik Belediyesi, Berat Kandili dolayısıyla Kayıboyu Camisi ve Orhangazi Camisinde yatsı namazından sonra vatandaşlara helva dağıttı. Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu da Kayıboyu Camisine gelerek vatandaşlara helva ikram etti. Vatandaşlarla tek tek selamlaşarak Berat Kandillerini kutlayan Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu; “Tüm İslam aleminin Berat Kandilini kutluyorum. Umarım ülkemiz ve tüm dünya için bu zor ve kötü günler bir an önce geride kalır ve tüm vatandaşlarımızın güzel duaları kabul olur.” ifadelerini kullandı.

Başkan Vekili Tüfekçioğlu, vatandaşların kandilini kutladıktan ve helva ikramından sonra alandan ayrıldı. Vatandaşlar da etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu ve Bilecik Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu’ndan vatandaşlara helva ikramı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 29 Mart 2022, 07:44

    Muharrem bey,Melek mızrakcı başkan yardımcısını ne ZAMAN degiştireceksiniz .Bu konuda cevaplarınızı bekliyoruz .O yer ego tatmin etmek için verilen yer ve görev deildir.Görevi yapacak meclis üyleri var LÜTFEN BUNU düşünün.

    Cevapla
Bizi Takip Edin