BAŞKAN YAĞCI KOLTUĞU TESLİM ETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Selim Yağcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Bilecik Atatürk İkokulu öğrencilerinden oluşan heyeti kabul etti.

 

Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı; Okul Müdürü Hüseyin İşgören ve Sınıf Öğretmeni Saadettin Piri ve öğrencilere teşekkür etti.

 

 

Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında konuklarına bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, çocuklara eğitim ve diğer hayatlarına ilişkin tavsiyelerde bulundu.

 

 

Çocukların sorusu üzerine belediye ve belediyecilik faaliyetleri hakkında çocuklara bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi: ”Öncelikle ziyaretiniz dolayısıyla duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum. Bütün çocuklarımızın 23 Nisan Bayramını kutluyorum. Çocuklarımız bizler için gerçekten önemli. Çünkü çocuklarımız, bizlerin geleceği ve geleceğimizin teminatıdır. Sizler İnşallah yarınımızın büyükleri olacaksınız. Onun için öğretmenlerinizi dinlemeniz ve çok çalışmanız gerekiyor. Diğer yandan her zaman söylediğim gibi bizim en büyük zengingilimiz, birbirimize olan sevgimizdir. Sevgi bu dünyada en büyük ve en kıymetli şeydir. Onun için sizler de birbirinizi her zaman sevin. Çünkü bizler, yaratılanı yaradandan dolayı severiz. Birbirinize her zaman hoşgörülü davranın. ” ifadelerini kullandı.

 

 

Çocuklara gelecekte seçmek istedikleri meslekleri soran Belediye Başkanı Selim Yağcı, hayal edilen başarılara ulaşmak için çok çalışmak gerektiğini vurguladı.

 

 

Ziyarette daha sonra başkanlık makamını öğrencilerden Göktuğ Toygüç’e teslim eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, Toygüç’ün belediye başkanlığı görevinde yapmak istediği çalışmaları sordu.

 

 

Şehir, mahallesi ve okulu için yapmak istediklerini dile getiren Yeni Belediye Başkanı Göktuğ Toygüç, okulu ve çevresinde yapılması gereken çalışmaları, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya aktardı.

 

 

Öğrencilerin de şehir ve okullarına ilişkin taleplerini de alan Belediye Başkanı Selim Yağcı ziyareti sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler taktim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Okul Müdürü Hüseyin İşgören ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın okullarına ilişkin yaptığı katkıları hatırlatarak, teşekkür etti.

BAŞKAN YAĞCI KOLTUĞU TESLİM ETTİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin