BAŞKAN YAMAN MİNİKLERİN İSTEKLERİNİ DİNLEDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, miniklerin isteklerini dinledi.

Bayırköy İlköğretim okulu tarafından düzenlenen yıl sonu kermesine katılan Başkan Yaman burada öğretmen, Veli ve Öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti ve gelen talepleri yerinde değerlendirdi.

“MİNİKLERİMİZ İLE GÜZEL BİR VAKİT GEÇİRDİK”

Belediye Başkanı Mustafa Yaman,”Yanımıza gelerek isteklerini söyleyen miniklerimiz ile de güzel bir vakit geçirdik. Okul yararına düzenlenen kermese katkılarından dolayı velilerimize ve öğretmen kardeşlerimize teşekkür ediyorum” diyerek şu ifadelere yer verdi:

Bayırköy okulumuz tarafından düzenlenen yıl sonu etkinlikleri kapsamındaki,okul kermesine katılım sağladık. Okul yararına yapılan kermeste öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz ile bir araya gelerek sohbet etme fırsatı bulduk.Daha sonra kermeste ikram edilen yiyeceklerden tadarak,öğretmenlerimiz ile hoş sohbet ettik.
Okul müdürümüz ile okul bahçesindeki Basketbol sahasını gezerek,saha ile ve okul bahçemizde yapılması gerekenlerle ilgili düzenlemeleri yerinde inceledik.Bu arada yanımıza gelerek isteklerini söyleyen miniklerimiz ile de güzel vakit geçirdik. Okul yararına düzenlenen kermese katkılarından dolayı , velilerimize ve öğretmen kardeşlerime teşekkür ediyorum.

BAŞKAN YAMAN MİNİKLERİN İSTEKLERİNİ DİNLEDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin