Başkan Yaşar’dan Belediye Başkanı Şahin’e Destek Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından şehir merkezindeki billboardlara asılan “İstanbul Sözleşmesi Kimden Korur?” başlıklı afişlerin ardından, tepkilerin çığ gibi büyümesi üzerine CHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Belediye Başkanı Semih Şahin’e destek mesajı yayınladı.

Sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda CHP ve Belediyeye yönelik olumsuz algı oluşturulmaya çalışıldığını iddia eden Başkan Yaşar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:”

“BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”

“Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve Belediyemize yönelik kamuoyunda olumsuz algı yaratma amacı güdülen çirkin karalama kampanyasının gerçek amacının, Ülkemizin karşı karşıya kaldığı büyük sorunların konuşulmasını önlemeye dönük gündem değiştirme çabasından başka bir şey değildir. Çöküşünüzü bu suni gündemlerle durduramayacaksınız. Hem İstanbul Sözleşmesinin hem de Belediye Başkanımızın sonuna kadar yanındayız.#başkanımızınyanındayız”

Diğer yandan, makamında Başkan Şahin’i ziyaret eden ve destek mesajı veren Başkan Yaşar’a, CHP Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu ile İYİ Parti Belediye Meclisi Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses’de eşlik etti.


İLGİLİ HABERLER:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, soruşturma başlatıldığını duyurdu

Başkan Yıldırım’dan Belediye Başkanı Semih Şahin’e tepki

Başkan Şahin’den Billboardlarla ilgili ilk açıklama

Başkan Şahin hakkında suç duyurusunda bulundular

Başkan Yaşar’dan Belediye Başkanı Şahin’e Destek Mesajı

Başkan Yaşar’dan Belediye Başkanı Şahin’e Destek Mesajı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Yüzlerinizdeki o müstehzi gülüşün anlamı nedir, müsebbibi olduğunuz kepazelikle Bilecik twitter da trendtopic oldu, “ulusal çapta Bilecik’i nasıl da rezil rüsva ettik” diye gurur mu duyuyorsunu, nedir yani?

    Cevapla
  2. Öğretmenler tacizci değildir. Haddinizi bileceksiniz.

    Cevapla
Bizi Takip Edin