Başkan Yılmaz video ile seslendi: “Çok az kaldı, Yeniden Bilecik…”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Servet Yılmaz, video ile Bilecikli vatandaşlara seslendi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Yerel seçimlerine kısa bir zaman kala yayınladığı video ile Bilecikli vatandaşlara seslenen Başkan Servet Yılmaz, kararlılık mesajı verdi.

Ak Parti’nin kurulduğu günden bugüne gönül köprüleri kurmaya devam ettiğini belirten Başkan Yılmaz, “Kalıcı çözümler üretmeye ve devamlılığı bulunan problemleri bertaraf etmeye devam ediyoruz. Şehrimizde Yeniden Bilecik, Yeniden Ak Parti sloganı ile; Gönül Köprüleri kurmaya Yeniden Bilecik sloganı ile çıktığımız bu yolda siz değerli hemşerilerimizle birlikte olmaya devam edeceğiz. Çok az kaldı, Yeniden Bilecik.” dedi.

Başkan Yılmaz, yayınladığı videoda ise şu ifadelere yer verdi:

“3 ay önce bu kutlu davada merkez ilçe başkanı oldum. Hemen ardından yönetim, yürütme ve mahallelerimizde yönetimler kurduk. Toplumda ve mahallelerimizde beklentileri en üstü seviyeye çıkarırken, Mahallelerimizde istişareler ve tanıtım toplantılarını icra etmeye başladık. Aynı zamanda merkez mahalle ve beldelerimizde ev ziyaretleri gerçekleştirmekle beraber ve çözüm odaklı çalışmalara imza atmaya başladık.

Kıymetli hemşerilerimiz bu kutlu yolda ihtiyaç sahipleri ve yardıma muhtaç olanlarla buluşarak kalıcı çözümler üretmeye ve devamlılığı bulunan problemleri bertaraf etmeye devam ediyoruz.

3 ay süre zarfı boyunca ana temamız AK Parti’nin özünde şeffaflık, halka hizmet, yatırım, gönüllere dokunma ve tevazu sahibi olmak önceliğimiz arasında olmaya devam ediyor.

Her zaman olduğu gibi milletimizle buluşmaya mahalle ve beldelerimizde hemşerilerimizle gönül soframızı genişletmeye kararlıyız,

Her gün mevcut mahalle yönetimlerimizle ev ziyaretleri gerçekleştirmekle beraber genç, yaşlı demeden toplumsal dayanışma duygusunu da ön plana çıkartıyoruz.

Ak Partimiz ile halkımız arasındaki iletişim yollarını açık tutuyor ve kurulduğu günden bugüne gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz.

Şehrimizde Yeniden Bilecik, Yeniden Ak Parti sloganı ile; Gönül Köprüleri kurmaya, Yeniden Bilecik sloganı ile çıktığımız bu yolda siz değerli hemşerilerimizle birlikte olmaya devam edeceğiz. Çok az kaldı, Yeniden Bilecik…”

Başkan Yılmaz video ile seslendi: “Çok az kaldı, Yeniden Bilecik…”
Masal Organizasyon
Bizi Takip Edin