BAYIRKÖY BELDE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Bayırköy Belde Teşkilatı Danışma Toplantısı gerçekleştirdi.Gerçekleştirilen toplantıya; AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Bayırköy Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Teşkilat mensubları ve Bayırköylü hemşeriler katıldı.

Toplantıda değerlendirmelerde bulunan AK Parti Bilecik İl Başkanı Karabıyık; “Bayırköy Belde Başkanlığımızın Danışma Meclisi toplantısına katıldık. Bayırköylü partililerimizle bir araya gelerek gündem ile alakalı merak edilenleri Milletvekilimiz Selim Yağcı ile birlikte cevaplamaya çalıştık. Bayırköy Teşkilatımızın yapmış olduğu çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgiler edindik. Bayırköy Belde Teşkilatımızı çalışmalarından dolayı kutluyor, bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

İlk günkü aşkla ve azimle öalışmalarına devam ettiğini söyleyen AK Parti Bilecik Milletvekili Yağcı; “Bayırköy Beldemizde İl Başkanımız Fikret Karabıyık ve Teşkilatımızın çok değerli neferleri ile Bayırköy Belde Teşkilatı Danışma Toplantısı gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız, Kurucu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ilk günkü aşkla, azim ve kararlılıkla memleketimize hizmet etme noktasında teşkilatlarımızla uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Rabbim, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde AK kadrolarla şehrimize, ülkemize, milletimize hizmet etmeyi sürdürmemizi nasip etsin. Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele…” ifadelerini kullandı.

Bayırköy Belde Başkanı Mustafa Yaman; “Bayırköy Ak Parti Belde Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu toplantıyı Bilecik milletvekilimiz Sayın Selim Yağcı Ak Parti il başkanımız sayın Fikret Karabıyık Ak Parti Merkez İlçe Başkanımız sayın Nail Öztürk İl Başkan Yardımcımız sayın Haşim Balcı il genel meclis üyemiz sayın Serkan Yıldırım beylerin merkez ilçe yönetimimizin meclis üyelerimizin Ak Parti Bayırköy belde yönetimi kadın ve gençlik kollarımızın sivil toplum örgütlerimizin değerli yöneticilerimizin katılımıyla BAYIRKÖY Beldemizde gerçekleştirdik toplantımıza katılan tüm kardeşlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

BAYIRKÖY BELDE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir