Bayırköy’de Bahar ve Gençlik Şöleni

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayırköy Belediyesi 5. Geleneksel Bahar ve Gençlik Şöleni’nde vatandaşlar ve gençler doyasıya eğlendi.

Bilecik’in merkeze bağlı Bayırköy beldesinde bu yıl 5.’si düzenlenen Bahar ve Gençlik Şölenine vatandaşlar ve gençler büyük ilgi gösterdi.

 

Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Nail Öztürk, bir önceki dönem Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, AK Parti Teşkilatı üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Atatürk Meydanında Mehter Takımı ve Halk Oyunları gösterisi ilgiyle izlenirken, çocuklar da oyun gruplarında eğlendi. Gösterilerin ardından vatandaşlara pilav ve ayran ikramında bulunuldu.

 

Süheyl-Beyhzat Uygur Kardeşler ve Öykü Gürman Bayırköy Belediyesi Yüzme Havuzunda sahne aldı.

Başkan Yaman’dan tiyatro müjdesi

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, “kültürel etkinliklerin yanı sıra Bayırköyspor’un büyük başarılara imza attığını da aktardı. Tiyatronun müjdesini de veren Başkan Yaman, yakın zaman içerisinde Bayırköy’de tiyatro sahnelenecek” dedi.

 

Ardından sahne alan pop ve flamenco şarkıcısı Öykü Gürman performansıyla izleyenleri büyüledi. Gençler Gürman’ın söylediği şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

 

Programın sonunda Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ve Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman sahneye gelerek, Öykü Gürman’a çiçek ve anı tabağı takdim etti.

Bayırköy’de Bahar ve Gençlik Şöleni
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 1 Temmuz 2019, 17:19

    secimii kaybeden ekip hayrett akp merkez hala suskunn

    Cevapla
  2. Gençlik şöleniydi ama eğlenemedik teyzeler yüzünden ayağı kaldırmadılar zbizi sandalyede de konser mi izlenir birdaha sandalye olmazsa seviniriz gençler eğlensin başkanım

    Cevapla
Bizi Takip Edin