Bayırköyspor gol oldu yağdı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 3. Grupta mücadele eden Bayırköyspor, Evliya Çelebi Çağlayan Azotspor’u 7-0 yendi.

Bölgesel Amatör Lig’in 15. haftasında Bayırköyspor, Kütahya ekibi Evliya Çelebi Çağlayan Azotspor ile karşı karşıya geldi.

Osmaneli İlçe Stadı’nda oynanan mücadeleyi Bayırköyspor 7-0’lık skorla kazanarak sezondaki en farklı galibiyetini almış oldu.

Bayırköyspor ile ligde aynı grupta mücadele eden Bozüyük VitraSpor ise lider Anadolu Üniversitesi’ni 1-0 yenerek Bayırköspor ile birlikte liderlik umutlarını devam ettirdi. Ligin bitimine 3 hafta kalırken, grupta lider olarak bulunan Anadolu Üniversitesi’nin 29,  4. sırada bulunan Bayırköyspor ve 5. sırada bulunan Bozüyük Vitraspor’un ise 27 puanı bulunuyor.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, “Bölgesel Amatör ligde mücadele eden Bayırköyspor’umuz bugün Osmaneli ilçe stadyumunda karşılaştığı Kütahya Evliya Çelebi Azotspor futbol takımını 7-0 gibi net bir skorla mağlup ederek bu sezondaki en farklı galibiyetini aldı. Bu güzel başarıda emeği olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum Birlikte başarıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Diğer yandan, karşılaşmayı Başkan Yaman ile birlikte Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ASKF Bilecik İl Temsilcisi Nusret Tosun, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ve Gençlik ve Spor il Müdürü Yasin Özdemir’de takip etti.

 

Bayırköyspor gol oldu yağdı!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir