BBP ve AK Parti Bir Araya Geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük birlik Partisi ve AK Parti seçim sürecini değerlendirmek için bir araya geldiler.

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, BBP İl Başkanı Murat Önal, Bozüyük İlçe Başkanı Fatih Değirmecioğlu, Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin ve AK Parti, BBP teşkilatları seçim sürecini ve son günü iştişarede bulundular.

 

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık “Sayın BBP İl Başkanı ve yönetim kurulunu burada görmekten büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Siyasi partiler demokrasilerin vazgeçilmez unsurudur. Büyük Birlik Partisi de duruşuyla, milli ve manevi değerlere bağlılığı ile Türkiye’de önemli bir misyon yüklenmiş siyasi partilerimizden bir tanesidir. Biz belediyecilik anlayışımızda hizmetleri bir güneş olgusuyla gözünü kapatmayan herkes nasıl ki güneş ışığından faydalanıyorsa, hizmette de aynı adalet ve şeffaflığı ve tarafsızlığı ifade etmemiz lazım.” ifalerini kullandı.

 

Üzerine düşen görevi yerine getireceğini belirten BBP İl Başkanı Murat Önal, “Cumhur ittifakının başarılı olması için bölgemizde toplumla birebir görüşmeler sağlayacağız. Ev toplantıları tertip ederek 24 Haziran seçimlerinin başta ilimiz, ülkemiz, bölgemiz ile İslam coğrafyası için taşıdığı önemi aktaracağız. Yangına su taşıyan karınca misali bizler üzerimize düşeni yerine getirdik, getireceğiz” dedi.

BBP ve AK Parti Bir Araya Geldi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin