BBP’DEN BİLECİK ÇIKARTMASI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük Birlik Partisi’nin yönetim kadrosu Bilecik İl Teşkilatıyla istişare toplantısı yapmak ve bir takım temaslarda bulunmak için Bilecik’e geldi.

Programlarına Bilecik’e yeni atanan Vali Tahir Büyükakın’a ziyaretle başlayan ekip daha sonra Zirve Otel’de basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu. Toplantıya Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yeliz, Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Bayram Bilgin, Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Tolga Aral, Bilecik İl Başkanı Murat Önal katıldı, ile teşkilat üyeleri ve basın mensupları katıldı.

 

 

Yeni atanan Vali Büyükakın’ın Bilecik’e yapacağı katkılardan bahseden Genel Başkan Yardımcılarından Bayram Karacan yaptığı açıklama da; “Bugün Büyük Birlik Partisi olarak Bilecik il teşkilatlarımızı ziyaret etmek onlarla yapılan çalışmaları istişare etmek için Bilecik’e gelmiş bulunmaktayız. Geldiğimiz de ilk programımız yeni ataması yapılan Bilecik Valimizi ziyaret etmekle başladı. Sayın Valimizin Bilecik’e atanmasını Bilecik için şans olarak görüyoruz. Çünkü hem akademisyenlik geçmişi hem de belediyecilik tecrübesi ve Bilecik Valiliği konusunda çok ciddi katkıları olacağını düşünüyorum ve kendisine de tekrar hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Bilecik’te olmaktan son derece memnunuz. Bilecik’i Anadolu’daki devletleşme kökü olarak görüyoruz. Dolaysıyla Büyük Birlik Partisi’nin Bilecik’te büyük bir teşkilatlanmasına önem veriyoruz.” Diyerek Bilecik’in Anadolu’daki öneminden bahsetti.

 

 

Devlet İçerisinden Bir An Önce Temizlenmeli

Ardından söz alan Genel Başkan Yardımcılarından Ahmet Yeliz açıklamalarda bulundu; Bu gün ülkemiz de sürekli can almakta. Terörle mücadelede şehitler vermekteyiz. Öncelikle terörle mücadeledeki şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum, terörle mücadele eden asker ve polislere Cenab-ı Allah güç versin. Özellikle PKK artık işi güvenlik güçlerinden çıkartıp devletimizin gencecik memurlarına da yönelmiş vaziyette. En son bir öğretmenimizi de katlettiler. Bu anlamda hükümetimize seslenmekte ve şunu demek istiyorum; sadece FETÖ değil. Bunun yanında PKK, DHKPC ve diğer terör gruplarıyla kimler irtibat halindeyse onlarda devlet içerisinden bir an önce temizlenmeli ve devlet içerisinde herhangisinin uzantısı bırakılmamalıdır “

 

 

Barzani Aklını Başına Devşirsin

“Günümüzün bir diğer sıcak gündemi de Barzani ve Talabani’nin başlatmak istedikleri yeni devlet kurma girişimidir. Irak’ın devlet bütünlüğünü riske atıp ırak içerisinde bu devlet kurma girişimleri başlatılırsa diğer gruplarında gerek etnik gerek mezhepsel temele dayanan gruplarında devletleşme sürecinde atacağı adımlar bölgemizde yeni kaoslara neden olacak. Suriye’nin durumu ortada Allah korusun Ortadoğu’yu işin içinden çıkmaz hale getirecektir. Bunun için uzun medettedir dostluk elimizi uzattığımız yöre insanının, Barzani’nin bir an önce aklını başına devşirmesini uzatılan bu elin demir bir yumruğa dönüşmemesi için aklını başına almasını tavsiye ediyoruz. Aynı zamanda hiç kimsenin gazına, teşvikine gelip yarın utanacağı yarın kendi halkını ve bölgeyi sıkıntıya sokacağı durumlardan uzak dursun. Referandum adı altında başlatmaya çalıştığı 25 Eylül olarak tarihini verdiği referandumdan bir an önce vazgeçmesini bölgenin uluslararası güçlerin projesi olan küçük devletlere dönüşmesini ve bu devletçikler üzerinden de daha rahat yenilir yutulur olmamasını kendisine tavsiye ediyoruz. Kerkük ve Musul gibi Türkmen vilayeti gibi alanlarda oldu bittiğe getirerek oradaki yapıyı değiştirmeye çalışarak bunu da kafasından gecen projeye dahil etmeye kalkması Türkiye’nin görmezden geleceği bir durum değildir. Türk halkının dostluğu, Türk devletinin şemsiyesini ciddiye alsın yoksa hem kendine hem bölge halkına ciddi zararlar verir.”

 

 

En Doğru Karar Kıbrıs’ı Topraklarımıza Katmak

“Bu gün 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekâtı’nın yıl dönümü. Kıbrıs cumhuriyet tarihimizdeki bir mihenk taşıdır. Uzun yıllar toprak kaybetmiş olan Türk devletinin tekrar toprağına sahip çıkıp toprağının üzerinde hükümdarlık ilan etmesidir. Kıbrıs Rum kesimi bunu bir şekilde hazmetmeyecek. Biz istediğimiz kadar taviz verelim bu onlara yetmeyecek ta ki kendi istedikleri olan Kıbrıs’a tamamen hakim olama fikriyatları olana kadar devam edecektir. Onun için bizim Türk devleti olarak Kıbrıs’la ilgili çok fazla topa girmemize gerek yoktur. Biz yapacak olursak bir karar verecek olursak, Kıbrıs’ın o bölümünü Türk devletine katmak en doğru karar olacaktır diye düşünüyorum. Yaklaşık 200 yıllık batı medeniyetinin bölgemizde dönem dönem özellikle bölgemizde 200 yıl öncesinde birinci adımları 100 yıl önce ikinci adımlarını attıkları tarihi olaylar yine bu gün sınırlarımızın dibinde 65 ülkenin bir araya girip bir koalisyon kurmasıyla yine bu bölgede kan ve gözyaşı dökme çalışmalarının var olduğunu görmekteyiz. Bu kan ve gözyaşı dökme projesine Barzani’nin alet olmamasını ve Türkiye’nin himayesi altında kalmasının yararlı olacağını düşünüyoruz. Aynı zamanda Suriye’nin de toprak bütünlüğünden yanayız, Irak’ın da toprak bütünlüğünden yanayız. Bizler Büyük Birlik Partisi yönetim kadrosu olarak Türkiye’de batı medeniyeti adı altında dünyaya hakim olma mücadelesi veren finans kapital ve küreselleşme medeniyetinin yani vahşi kapitalizmin karşısında Türk-İslam Medeniyet Projesini, Türk- İslam Ülküsünü tekrar bu ülkeye yeni kodlarıyla ihya ederek kazandırmış ve bütün dünyaya yaymak için de yola çıkmış hareketiz“

 

BBP’DEN BİLECİK ÇIKARTMASI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin