Bebek Yastıkları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnsanoğlunun en yardıma muhtaç en bakıma muhtaç olduğu zaman beneklidir. Oldukça hassas olan bebeklik döneminde bebeklerin beslenmesinden uyumasına kıyafetinden yatağına kadar her şeyi özenle seçilmelidir. Bebek yatağı ve Bebek yastıkları bebeğinizin bu hassas döneminde sağlığı için oldukça önemlidir. Özellikle yeme içmenin yeni başladığı ve bebeğinin bu duruma alışmaya çalıştığı zamanlarda kritiktir.

Bebekler uygun yatak ve yastık ortamında olmazlarsa regli ve benzeri mide ve boğaz problemleri yaşayabilmektedir. Dahası boyun boğaz pozisyonunun yatakta yanlış olması henüz çok küçük olan bebek için oldukça tehlikeli sonuçlar soğutabilir. Bunlardan en bilineni istikrar ederek nefesleydiniz yemek ve benzeri kaçırma, hedefini engelleyerek boğulmak gibi tehlikeleri bulunmaktadır.

Modern Bebek Yastıkları

Ortasındaki baş bölümüne özel tasarımı ile bebeğiniz çok rahat edecek. Eğimleri nedeni ile yan yatabilecek ve dönmeden kalabilecek. Dokusu ve kalınlığı pediatrisiler tarafından da onaylamamakta ve tavsiye edilmektedir. Bebeğinizin rahat bir uyku çekmesi ile sağlıklı solunum  döngüsü de kurunmuş olacaktır. Sizlerbebeğinizin rahatı ve sağlığı için rahatlıkla bebek yastıkları kullanabilirsiniz. Bebek ürünlerine https://www.bebemango.com/bebek-yastıkları-k-22.html adresinden erişebilirsiniz.

Bebek Yastıkları
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin