BELEDİYE ÇALIŞANLARI BAŞKAN ŞAHİN’İN YENİ EVİNDE ÇALIŞIYOR?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart yerel seçimleri sonucunda Bilecik Belediye Başkanı seçilen Millet İttifakının CHP’li Belediye Başkanı Semih Şahin, Osmangazi (TOKİ) Mahallesinde bulunan Öykü sitesindeki evinin tadilat ve tamiratına yönelik malzemelerin Belediyeye ait araçlarla götürüldüğü ve tadilat çalışmalarının Belediye çalışanları tarafından yapıldığı iddia edildi.

Belediye çalışanları tarafından devam eden tadilatın bir an önce bitmesi talimatını verdiği öne sürülen Başkan Şahin, Ramazan Bayramında yeni evine taşınmayı düşünüyor.

 

Göreve geldiği günden bu yana aldığı kararlar ve yaptığı uygulamalar kamuoyu tarafından eleştirilen Belediye Başkanı Semih Şahin’in yeni evindeki tadilat çalışmalarında 3 gündür Belediye araçları ve çalışanlarının çalışması iddiası karşısında ne açıklama yapacağı merak konusu haline geldi.

Kaynak:BilecikBirlik

BELEDİYE ÇALIŞANLARI BAŞKAN ŞAHİN’İN YENİ EVİNDE ÇALIŞIYOR?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

24 Yorum

  1. Herşey çok güzel olacak derken villa da bunun içindeydi herhalde

    Cevapla
    • Diğer belediyeler müteahhit firma bulup onları zengin ediyor du hemde belediyenin bütün imkanlarını kullanarak şahsi herşeyi ni yaptırıyorlar di yandaş medya karalama kampanyası kapsamında düzmece bunlar gidin diğer belediyelerin saltanatına bakın elestirebiliyormusunuz!!!!?

      Cevapla
  2. bazı belediye başkanlarının da zamanın da yaptığı şey al birini vur ötekine

    Cevapla
  3. 2 Haziran 2019, 16:07

    haber doğruysaa valililkk soruşturması lazımm hak var hukuk varr vali beyy iş başınaa

    Cevapla
  4. 2 Haziran 2019, 18:11

    haber güzelde birazcık haneya tecavüz var gibi gizlice çekilmiş ama bu haber ciddi bir kanıt ve delil içeriyor ama Semih başkan da haklı çıksa bile bu haber ona oy verenleri pişman ettirir

    Cevapla
  5. vailiğin soruşturma başlatması lazım o işcilerin maaşı bizim vergilerimiz ile ödeniyor belediyenin araçları ile belediyenin işçileri belediye başkanının evinde çalışamaz

    Cevapla
    • Direk tutuklanmali bencede hemen bir turbeye gidip okutulmali

      Cevapla
    • SEÇİM ZAMANI GELDİĞİNDE BELEDİYENİN ARABASIYLA BELEDİYENİN MEMURUYLA PARTİ İÇİN ÇALIŞAN MİLLETE ERZAK DAĞITAN KİŞİLER BU ZAMANA KADAR HİÇ GÜNDEMDE DEĞİLDİ AYRICA BELEDİYEDE OLUP SİYASİ PARTİLER İÇİN ÇALIŞIP BEDAVA MAAŞ ALANLARDA GÜNDEME GELMELİ MİLLETİN RIZKINI KİM YİYORSA ZERRE KADAR ACINMA GÖSTERİLMEMELİDİR.
      BU DÜZEN YE KÜRKÜM DÜZENİ O BUNU BU ŞUNU YAPMIŞ DEMEK BİR ŞEY ÇÖZMÜYOR HALK HER ŞEYE GÖZ YUMARSA YARIN ÖBÜR GÜN DÜRÜST İNSAN KALMAYACAK MEMLEKETTE.

      Cevapla
  6. Cumalikoydekini kimin parasiyla yapti buraya geldiginde 190 metcedes vardi zor yuruyodu belediyenin kamyonlari cumalikoye malzeme cekmemismi hic en azindan kiralamis baskan calmamisya

    Cevapla
  7. 2 Haziran 2019, 22:34

    Bir bilecik sakini olarak 31 mart 2019 dan önce olanlarıda yazmanızı bekliyoruz

    Cevapla
  8. Şimdimi hak hukuk aklınıza geldi,bu belediye yıllarca Emin YAĞCI ya hizmet etti…o zaman nerdeydiniz hadi sağdan gidin belki cüzdan bulursunuz???

    Cevapla
  9. Ya adamlar mileti sarkiyla bir aydir uyutuyor hani icraat demek lazim hersey guzel olacakti hani

    Cevapla
  10. Ne biçim insandınız anlamadim. 15 sene boyunca selim yağcinin çaldıklarını gormediniz de şimdi bunu mu görüyorsunuz. Evet semih başkanın yaptığı doğru diil. Ama bu kadar da abartılacak bir durum diil. Adamın böyle birseyden haberi bile yok belki

    Cevapla
  11. 3 Haziran 2019, 18:58

    Bu chp liler sadece pislik atarlar.baska bir ise yaramazlar.asla bu ulkeye iktidar olamayacaksiniz.

    Cevapla
Bizi Takip Edin