Belediye Meclisinde Gergin Anlar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye  Meclisi Haziran Ayı Toplantısı Sert başladı.

Encümen ve Komisyon üyelerinin seçimlerinin ardından gündemin bir diğer maddesinde sert tartışmalar yaşandı.

İl Özel İdaresinin Belediyeler Birliği üyesi olmasının ardından merkeze bağlı Gülümbe, Aşağıköy, Küplü köylerinin çöplerini bundan böyle İl Özel İdaresinin toplanması konusunda parti sözcüleri arasında tartışmalar yaşandı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Semih Şahin İl  Özel İdaresinin Belediyeler Belediyeler Birliğine üye olduğunu belirterek bundan böyle adı geçen köylerin çöplerinin İl Özele İdaresi tarafından toplanmasının daha uygun olacağını aktardı.

AK parti grup sözcüsü Çetin Kaya ise mücavir alan içinde bulunan köylere hizmetin belediyenin neden hizmet götürmediğini, kendisinin de bir Gülümbe köyü damadı olarak bunları vatandaşlara anlatmakta zorlanacaklarını ifade etti.

MHP Grup sözcüsü Akın Atakan da uygulamanın yanlış olacağını  söyleyerek  alınan kararın yanlış olduğunu kaydetti.

İYİ Parti sözcüsü Ahmet Gürses ise Ak Part’li Çetin Kaya’ya;” Belediyemiz o köylerdeki vatandaşlarımızı mağdur etmez merak etmeyin. İl Özel idaresi çöp toplama şirketi Biosun’a para ödemezse biz Belediye olarak o köylerdeki çöpleri toplamaya devam ederiz, çocuk gibisiniz” dedi.

AK parti meclis üyesi Çetin Kaya ile İYİ Parti’li Ahmet Gürses arasında karşılıklı tartışmaya Belediye Başkanı Semih Şahin de katılınca ortalık bir anda gerildi. Bunun üzerine Başkan Şahin toplantıya 5 dakika ara verdi.

Ayrıntılar Geliyor….

Belediye Meclisinde Gergin Anlar
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

17 Yorum

  1. Yahu Ahmet Gürses başkan senin ne işin var,orda sen git minübüsünle servisini çek.

    Cevapla
    • Ahmet gurses belediye başkan yardimcimizdir kendisine sayginiz yoksa makamina sayginiz ve yasina sayginiz olsun Bu arada Ahmet Gurses yaptigi islerden hic bi zmana gocunmadi gayetde her iste basarili olmustur AKP..CHP…IYI parti ne olursa olsun Allah aşkina gayeniz sadece hizmet olsun

      Cevapla
    • Para var para artık Selçuk Erdaglı onu da karesine aldı 80 derece döndü her seye ama koltugundan olacak haberi yok

      Cevapla
    • 19 Haziran 2020, 16:50

      Ne demek sen minübüsünü çek? Minübüsçü esnafı siyasetçi olamaz mı? Sen minübüsçü esnafını mı aşağılıyorsun? Ahmet başkan sevdiğimiz bir kardeşimiz, onun orada olmasıyla gurur duyuyoruz. Kaldı ki o adam üniversite mezunu, minübüs almış, kendi işini kurmuş, sana ne?

      Cevapla
      • Ne oldu!!!! Bilecikin ağzını yüzünü toplayan Bilecik e hizmet getiren.Selim Yağcıyı 15 yıldır.Adamın altın girip üstünden çıkıyorsunuz.Bir tanenizde dürüstce selim yağcıda bunları yaptı,demiyorsunuz.Ahmet başkan ne yapmışta onun orada oturmasından gurur duyuyorsunuz.

        Cevapla
  2. Bu millet ne çektiyse damarlardan çekti ne demek köyün damadı olarak

    Cevapla
  3. Ahmet gürses kimdir? Gölge başkan gibi her yerde. Semih şahin önce bir yollari düzeltsin de çöp işi kolay. Bilecik i aldığınız gibi bırakabilirseniz çok büyük başarı kabul edin. Her yer çukur her yer kazılı. Arabalar çukurlara kaçıyor. Hâlâ kavga derdindesiniz.

    Cevapla
  4. Allah’ın yalakalari düne kadar yüzlerine bakilmayanlar bugün adam olmusda bilecige savunuyorlar

    Cevapla
  5. Kim diyor Ahmet Başkan İyi Parti li diye o Chp ye geçmiş zaten koltuk tatlı

    Cevapla
Bizi Takip Edin