Belediye’den Bilecik’e 11 yeni durak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından şehre 11 yeni cam durak kazandırıldı.

Bilecik Belediyesinden yapılan açıklamada, vatandaşların sıcak ve soğuk hava şartlarına karşı korunması amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında 11 ayrı noktaya yeni cam duraklar konulduğu, başta okullar bölgesi olmak üzere, bütün mahallelerdeki önemli noktalara konulan cam durakların vatandaşların hizmetine sunulduğu bildirildi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında önümüzdeki dönemde de yeni devlet hastanesi ile ihtiyaç duyulan alanlara cam durakların konulacağı bilgisi verildi.

VADANDAŞ DAHA KORUNAKLI DURAKLAR BEKLİYOR

Diğer yandan, söz konusu durakları gören vatandaşlar Belediyeye teşekkür ederken, önceki yıllarda şehrin bazı noktalarına yerleştirilen akıllı durakların daha korunaklı olduğunu, özellikle kış aylarında servis beklerken yağmur, kar ve soğuktan korunduklarını cam duraklar yerine akıllı duraklar gibi korunaklı durakların yapılması gerektiğini söylediler.


İLGİLİ HABERLER:

Belediye’den Bilecik’e 11 yeni durak
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. akıllı duraklar niye kapalı

    Cevapla
  2. Bidaha CHP verirsem son olsun farklı okumuş dedık köy gibi yaptı

    Cevapla
  3. 11 yeni durak kazanılsa ne kazanılmasa ne günes tokidede durak var ama otobüs gecmiyor böyle olayı birtek buşehirde gördüm

    Cevapla
Bizi Takip Edin