BELEDİYEDEN MEVLİD KANDİLİ DOLAYISIYLA HELVA İKRAMI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından Mevlid Kandili dolayısıyla şehir merkezinde irmik helvası ikram edildi.

Ülkemiz ve Milletimizin birliği için duaların edildiği helva ikram programında Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Bilecik Belediyesi meclis üyeleri, vatandaşlara kendi elleriyle helva ikram etti.

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, burada yaptığı açıklamasında; ”Gerçekleştirilen vahşi saldırılarda canlarını feda eden şehitlerimiz için Mevlid Kandilini buruk bir şekilde geçiriyoruz” ifadesine yer veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

 
”Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerinin sene-i devriyesi dolayısıyla Bilecik’imizde güzel bir geleneği daha gerçekleştiriyoruz. Biz her kandilde olduğu gibi bu kandilde de, bu güzel güne anlam kazandırma noktasında böyle bir ikramda bulunuyoruz. Bu güzel mutlu günü kutluyoruz ama yüreğimiz acı içerisinde. Dün İstanbul’da bombalı saldırı sonucu şehit olan kardeşlerimizi de rahmet ve minnetle anıyoruz. Onlar bu bayrak, vatan, millet ve bu kutsal değerler için gözlerini kırpmadan canlarını feda ediyor. Onların emanet ettiği bu bayrağı, bu vatanı, bu devleti ilelebet muhafaza ve müdafaa edeceğiz. Hainler ne kadar kalleşlik yaparlarsa yapsın, bizim gibi birlik ve beraberlik içerisinde, inancı sağlam insanların oluşturduğu bir millet dimdik ayakta duracak ve inşallah gelecek asır Türk milletinin asrı olacaktır.”

 
Belediye Başkanı Selim Yağcı, ikramın ardından vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet etti.

BELEDİYEDEN MEVLİD KANDİLİ DOLAYISIYLA HELVA İKRAMI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin