Belediye’nin Önünde Çadır Kurmaya Davet Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Ahmet Selöz, Bilecik Belediyesi’nden çıkartılan işçileri Belediye önünde çadır kurmaya davet etti.

Ahmet Selöz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasın da, işten çıkarılanlar için açıklamalarda bulundu.

Belediye önünde İşçileri çadır kurmaya davet eden Selöz; Sosyal Medya üzerinden yaptığı açıklamasında;

“Bilecik için çalışma zamanı diyenler Kısa sürede ÇATIŞMA zamanına evrildi…Kamuoyunda yer alan iddialar gerçek oldu… Şefflık ödülü alanlar kış günü 45 belediye işçisini işten çıkararak, çoluk çocuk açlığa, ayaza, soğuğa şeffaf bir şekilde terkettiler… Genel başkanlarının NAMUS sözünü tuttular… Onlar kendilerine yakışanı yaptı… Bilecik’e ve irade sahiplerine düşen bu işçi kardeşlerimize sahip çıkmaktır… İşçi kardeşlerimize düşen Belediye’nin önünde çadır kurmak ve sonrasın da da NAMUS sözlerini Genel Başkanlarına hatırlatmaktır… Bir sendika temsilcisi olarak Zulüm Kimden gelirse Karşısında olmaya, adalet kimin için olursa yanında durmaya devam ediyoruz..” ifadelerine yer verdi.

Belediye’nin Önünde Çadır Kurmaya Davet Etti
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 17 Ocak 2020, 09:15

    Hadi ordan, seni gidiii seniiiiii, şimdi işçileremi el attın, sen bak kendi işine

    Cevapla
  2. ya selöz sen ne ayaksın

    Cevapla
  3. Doğru, dürüst, tarafsız vatandaşın hakkını. Gasp ederek haksızca, adaletsizce, vicdansızca yandaş, yalaka, eş dostu işe yerleştirmek, belediyelerin imkanlarını menfaatleri için kullanmak, tüm siyasi partilerin ilkesi olmuştur. Dürüst, temiz, tarafsız vatandaşın hakkını yiyen Böyle siyasetçilerin allah belasını versin.

    Cevapla
Bizi Takip Edin