Berna Pamukçu Adaylığını Açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu İl Başkanlığı yarışına dahil oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongre takvimi işlemeye devam ederken Ali Özdemir ile Recep Dindar İl Başkanlığı aday adaylıklarını açıklamışlardı.

23 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek olan Cumhuriyet Halk Partisi İl Kongresi’nde Berna Pamukçu’nun da aday olacağı öğrenildi. Pamukçu adaylık sürecine ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İl Kongresi Yaklaşırken; İl Başkanlığı Kongre sürecini hem bir eski Merkez İlçe Başkanı, hem bir sıradan Cumhuriyet Halk Partisi neferi, hem de bir kadın ve anne sorumluluğu içinde takip ederken, görev yaptığım dönemde hiçbir sorumluluktan kaçmayan birisi olarak, siyaseti değiştirmek, toplumumuzu özgürleştirmek, Cumhuriyet Halk Partisi Örgütümüzü siyasetimizin merkezi haline getirmek için, örgütlerimizin ve delegelerimizin vicdanı, tecrübesi ve duruşuna güvenerek Bilecik Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı sürecine dahil olma sorumluluğumu karara dönüştürme arifesinde olduğumu tüm Bilecik Kamuoyuyla paylaşmaktan onur duyuyorum.”

Diğer yandan Pamukçu’nun 18 Eylül pazartesi günü konuya ilişkin basın açıklaması yapacağı öğrenildi.

Berna Pamukçu Adaylığını Açıkladı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. 16 Eylül 2023, 17:12

    Kıymetli başkanım hayırlı olsun başarılar diliyorum

    Cevapla
  2. 16 Eylül 2023, 19:07

    Bence olumlu bir bayan il başkanı olsun

    Cevapla
  3. “hem bir sıradan Cumhuriyet Halk Partisi neferi” işte zihniyet bu oldukça bir şey olmaz, göreve geldikten sonra partililere yukarıdan bakma, bu zihniyet ile olmaz ne yazık ki :)

    Cevapla
  4. 18 Eylül 2023, 15:31

    HAYIRLI OLSUN BAŞARILAR DİLERİM

    Cevapla
  5. Berna hanım seni il başkanı yapmaz TÜZÜN ekibi asla ama asla belli zaten o kişiyide oyuna getirip kendi bildigi kişiyi Belediye başkanı çıkarcak amaç yapacağı il başkanı belediye başkanı çıkmasın diye
    Şurda şunu söyleyeyim O kişi kendini biliyor sen il başkanı ol sonra beleiye başkanı yaparız sözüne heleki Yalancı Tüzüne asla inanma yolada çıkma….Bu bir Tüzünün oyunu :))

    Cevapla