BEŞİKTAŞ MAHALLESİNE MÜJDELİ HABER

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can, bir araya geldiği Beşiktaş Mahallesi’nin sakinlerini dinlerken, onlara müjdeli haberler de verdi.Belediye Başkanı Nihat Can, bu kez Beşiktaş Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

 

Beşiktaş Mahalle Konağından gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, AK Parti Merkezi İlçe Teşkilatı, Mahalle Muhtarı Saffettin Arı ve mahalle sakinleri katıldı.

 

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılanan Belediye Başkanı Nihat Can, belediyenin yeni çalışmaları hakkında bilgi verirken aynı zamanda mahalle sakinlerine güzel haberler verdi.Bilecik Belediyesi olarak gönül belediyeciliği esasıyla şehri yönettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can, ’’ Beşiktaş Mahalle Konağımızda AK Parti Merkez İlçe Teşkilatımız, Beşiktaş Mahalle Teşkilatımız ve mahalle sakinlerimizin katılımlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Gönül Belediyeciliği ile şehrimizi hep birlikte yönetiyoruz. Bizler bütün mahallelerimizi olduğu gibi Beşiktaş Mahallemizin sakinlerini de çok seviyoruz. İnşallah bu mahallemiz için önümüzdeki süreçte güzel projelerimiz olacak. İnşallah bu projelerimizin hepsini şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımız ile el ele vererek gerçekleştireceğiz.’’ İfadelerini kullandı.

 

Mahalle sakinlerinin taleplerini alan Belediye Başkanı Nihat Can, isteklerin yerine getirilmesi için talimatlar verdi.

 

Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ve Mahalle Muhtarı Saffettin Arı da Belediye Başkanı Nihat Can’a katılımı ve katkıları dolayısıyla teşekkür etti.

BEŞİKTAŞ MAHALLESİNE MÜJDELİ HABER
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 29 Aralık 2018, 18:26

    baskanım baklava mahhalle konagıı yol istemiyoruz artık bilecik sanayi getir millet calıssın bilecik kazansınn

    Cevapla
Bizi Takip Edin