Bile Bile Ateşe Verdi O Anlar Güvenlik Kamerasına Yansıdı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te geçtiğimiz gece meydana gelen ve “Çöp Konteynerleri Alev Alev Yanarak Eridi!” başlığı ile gündeme getirdiğimiz haberdeki söz konusu konteynerların güvenlik kamerası görüntülerinden bilinçli olarak yakıldığı ortaya çıktı.

İstiklal Mahallesi Tevfikbey Caddesi üzerinde bulunan ve gece saatlerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı alev alan çöp konteynerlerinden çıkan alevleri fark eden vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirmiş ve konteynerlar vatandaşlar ile itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülmüş ancak kullanılamaz hale gelmişti.

Bilinçli Mi Yakıldı” başlığıyla gündeme getirdiğimiz olayın ayrıntıları güvenlik kamerası görüntülerinin izlenmesinin ardından ortaya çıktı.

Söz konusu görüntülerde bir vatandaşın çöp konteynerlerini ateşe verdiği, ardından yoldan geçen vatandaşların yangına müdahale ettiği ve itfaiye ekiplerinin de soğutma çalışması yaptığı görülüyor.

Diğer yandan, çöp konteynerlerini ateşe veren kimliği belirsiz şahsa vatandaşlar tepki gösterirken, güvenlik güçlerinin delil niteliğindeki bu olayla ilgili nasıl bir tahkikat yürüteceği merak ediliyor.


İLGİLİ HABER:

Bile Bile Ateşe Verdi O Anlar Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Kızmayın belki anıları yakmıştır 🚬

    Cevapla
  2. Bir suç unsurunu imha etmek istemiş olabilir mi?

    Cevapla
  3. Yazıklar olsun

    Cevapla
  4. bu çocuk hergün geziyor ortalıkta yanında 2 köpekle beraber değişik bi hali var zaten bulamamışlarmı çocuğu

    Cevapla
Bizi Takip Edin