BİLECİK 19 ÜLKEDEN 55 BİSİKLETLİSİNİ AĞIRLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik, yurt içinden ve yurt dışından gelen bisikletli grupların uğrak yeri olmaya devam ediyor.
Belçika’dan başladığı turu kapsamında çıktığı yolculukta Bilecik’te mola veren, Bilal Ghomraoui iş hayatına başlamadan önce çıktığı bisiklet yolculuğu kapsamında Belçika ve Dubai arasındaki bisiklet turu için pedal çeviriyor.
Bilecik Belediyesi katkılarıyla şu ana kadar 19 ülkeden 55’inci konuğunu ağırlayan Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz,  Eskişehir-Kapadokya- Van- İran üzerinden Dubai de çalışan ailesinin yanına ziyarete gitmeyi planlayan gence, ilimiz tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgiler verdi.
İlimizdeki ziyareti kapsamında çeşitli okullarda bisiklet ve kullanımına ilişkin çeşitli eğitimlere de katılan genç bisikletli, Bilecik’e olan hayranlığını ifade etti.
Bilecik Belediyesi işbirliğinde konukları ağırladığını kaydeden Yavuz ise gelen turistlerin Bilecik’i gezerek, gittikleri yerlerde ilimizi tanıttıklarını sözlerine ekledi.
Bilecik Temsilcisi Yavuz, Tarih Saat Kulesi önünde hatıra fotoğrafı çeken bisikletliye, Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan hediye çantaları taktim ederek, ”Biz de ilimizin, ülkemizin değerlerini en iyi şekilde tanıtmak için konuklarımızı ağırlamaya devam ediyoruz. Planına göre 10 Aralık ta tur bitecek, olan bisikletlimize hayırlı yolculuklar diliyoruz. Katkıları dolayısıyla Bilecik Belediyesine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
BİLECİK 19 ÜLKEDEN 55 BİSİKLETLİSİNİ AĞIRLADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin