BİLECİK AKADEMİ EMLAK HİZMETE GİRDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski PTT çalışanı Abdülaziz Çivik tarafından Beşiktaş Mahallesi Necati Önen Caddesi No: 24/A’da ilimize kazandırılan Bilecik Akademik Emlak Ofisinin açılışı gerçekleştirildi.

AK Parti Bilecik Belediye Başkan adayı Mustafa Yaman, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ergün, Ticaret İl Müdürü Şinasi Balta, Belediye Başkan Yardımcısı Cabir Sağlam, Belediye Meclis Üyeleri, STK İl Temsilcileri, Siyasi Parti İl Temsilcileri, Muhtarlar ve vatandaşların yoğun katılım sağladığı açılış, duaların ardından kurdele kesimi ile gerçekleşti.

“RABBİM HAYIRLI KAZANÇLAR NASİP EYLESİN”

Açılışta konuşma gerçekleştiren AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman şunları söyledi:

“Aziz abimizi biz PTT’den yani baba mesleğinden tanırız. Sağ olsun ikili ilişkileri, toplumda olan yeri, evlatlarını yetişme tarzı olaraktan Bilecik’te bizim örnek aldığımız kişidir. Girdiği her işte başarılı olduğunu biz biliyoruz. İşte PTT’deki başarıları. Bilecik’e geldiği günden itibaren kim ne derse ne zaman bir talepte bulunulsa oda biz gibi ‘yok’ demesini bilmeyen ağabeyimiz. Bugün de şükürler olsun bu iyi niyeti, bu samimiyeti birçok arkadaşımızı bu açılışta bir araya getirmiş. Rabbim hayırlı kazançlar nasip eylesin. Rabbim evlatlarıyla birlikte güzel işlere, güzel alışverişlere kendisini hayırlı insanlarla karşılaştırmayı nasip eylesin.”

Açılış kurdelesinin kesilmesi sonrası katılımcılar ofisi gezerek Çivik’ten bilgiler aldılar.

BİLECİK AKADEMİ EMLAK HİZMETE GİRDİ
Masal Organizasyon
Bizi Takip Edin