BİLECİK BELEDİYE İLK DEVRENİN SON MAÇINDA KENDİ EVİNDE YENİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Bilecik Belediye Baketbol Kulübü, kendi sahasında Mersin Büyükşehir Belediye Basketbol Kulübü’ne 77-62 yenildi.


İstasyon Karasu Mevkisinde bulunan yeni kapalı spor salonunda oynanan ve ilk periyotu 19-13 tamamlanan maçta, 1. devre Mersin Büyükşehir Belediye Basketbol Kulübü’nün 37-34 üstünlüğü ile tamamlandı.

 
Maçın kırılma anı olan üçüncü periyotta oyundan tamamen kopan ve hücumdaki etkisizliğinin yanı sıra rakip takımın 3 sayılık atışlarına engel olamayan Bilecik Belediyespor son çeyreğe 55-48 geride girdi.

 

 

Son çeyrekte oyundan tamamen kopan ve sayı üretmekte zorlanan Bilecik Belediyespor, Türkiye Basketbol 2. Liginde ilk devrenin son maçında kendi sahasında Mersin Büyükşehir Belediyespor’a 15 sayı farkla 77-62 yenildi.

 

 

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Bilecik Belediye Basketbol Kulübü Baş Antrenörü Yeşer Karabulut, “Mersin ekibi bizden iyi bir kadroya sahip. Ligdeki pozisyonları bizden zaten iyi belli oluyor. İlk devre iyi bir basketbol oynadık, biraz daha maçın içerisindeydik en azından. 3. periyot dengeli orada en azından bizim kötü oyunumuz, hakemlerinde bazı kötü düdükleri bence bizim kırılma anımızı daha da bir derinleştirdi. sadece hakemler demek yanlış olur bizim de kötü basketbolumuz var. Devre arasına geldik, rakibi tebrik ediyorum. Oyuncularımıza 3-4 gün tatil verdik devre arası ile alakalı. Bu arada yapabilirsek 1-2 tane transfer yapmaya çalışacağız. 2. yarıda daha iyi bir karşılaşmalar izlettirmeye gayret edeceğiz. Basketbol zor bir oyun inşallah 2. yarıda daha iyi karşılaşmalar oynarız.” ifadelerini kullandı.

 

 

Mersin Büyükşehir Belediye Spor Antrenörü Gürkan İşbırakmaz ise Bilecik’in zor bir deplasman olduğunu, salon ve seyirci atmosferinin etkili olduğundan bahsederek, “Bilecik Belediye Ligde kötü bir yerde bulunuyorlar şuan ama çıkışa geçeceklerine inanıyorum. İlk yarı bizim için çok zor geçti, 3. periyot kırılma anıydı orada da iyi oynadık. 3. periyotu iyi oynamamızın etkisi ile de maçı sonuna kadar aynı şekilde götürdük ve kazandık. Kazandığımız için mutluyum, rakip takımıda tebrik ediyorum. Çok güzel bir mücadele örneği gösterdiler.” dedi.

BİLECİK BELEDİYE İLK DEVRENİN SON MAÇINDA KENDİ EVİNDE YENİLDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir