Bilecik Belediye Meclisinde Yaşanan Diyaloglar – VİDEO

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haziran ayı Belediye Meclisi toplantısında, Belediye Başkanı Semih Şahin ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses ile AK Parti Grup Sözcüsü Çetin Kaya arasında yaşanan ve Bilecik’te gündem haline gelen anların görüntüsü Belediye tarafından paylaşıldı.

Hatırlanacağı üzere, İl Özel İdaresinin Belediyeler Birliği üyesi olmasının ardından merkeze bağlı Gülümbe, Aşağıköy, Küplü köylerinin çöplerini bundan böyle İl Özel İdaresinin toplanması konusunda parti sözcüleri arasında tartışmalar yaşandı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Semih Şahin İl  Özel İdaresinin Belediyeler Belediyeler Birliğine üye olduğunu belirterek bundan böyle adı geçen köylerin çöplerinin İl Özele İdaresi tarafından toplanmasının daha uygun olacağını aktarmış AK parti grup sözcüsü Çetin Kaya ile MHP Grup sözcüsü Akın Atakan da uygulamanın yanlış olacağını  söyleyerek alınan kararın yanlış olduğunu kaydetmişlerdi.

Bunun üzerine, AK parti meclis üyesi Çetin Kaya ile İYİ Partili Ahmet Gürses arasında karşılıklı tartışmaya Belediye Başkanı Semih Şahin de katılınca ortalık bir anda gerilmiş ve Bunun üzerine Başkan Şahin toplantıya 5 dakika ara vermişti.

İDDİALARA GÖRE HERŞEY O ARADA OLDU

Tartışmaların ardından Başkan Şahin’in toplantıya ara verdiği sırada iddialara göre Gürses’in Kaya’ya “Elin Sinoplusu gelmiş Ahkam Kesiyor” demesi üzerine tartışmaların fitili ateşlenmiş ve Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk basın açıklaması ile birçok vatandaş ise sosyal medya hesapları aracılığıyla Çetin Kaya’ya destek vermişlerdi.

İşte Haziran Ayı Belediye Meclisi Toplantısında yaşanan o diyaloglar:

Bilecik Belediye Meclisinde Yaşanan Diyaloglar – VİDEO
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Belediye başkanının parmağını sallaması, Türkçe’den anlamıyor musunuz tarzı konuşmaları son derece üslupsuz duruyor. Sözü kesildi o yüzden parmağını salladı diyenler olacak elbet, yanlışa yanlış şekilde cevap verirseniz sizde yanlış yapmış sayılırsınız. Düzgün bir üslup kullanıldığı takdirde bu tarz problemlerin yaşanmayacağını düşünüyorum. Siyasetinizi saygı çerçevesinde yapın lütfen!!!

    Cevapla
Bizi Takip Edin