“Bilecik Belediye Sarayı” Tabelası Değişti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye binası önünde yazılı olan “Bilecik Belediye Sarayı” yazısı sökülürken yerine “T.C. Bilecik Belediyesi” yazısı asıldı.

2005 yılından itibaren Bilecik Belediyesi binası olarak kullanılmaya başlayan tarihi eserin giriş kapısında “Bilecik Belediye Sarayı” yazısı kaldırılırken yerine “T.C.Bilecik Belediyesi” yazıldı.

 

Değiştirilen yazı hakkında Belediye binası önünde basın açıklama yapan Belediye Başkanı Semih Şahin, “Belediye, sadece ismiyle değil her şeyiyle Türkiye Cumhuriyeti’nin, Bilecik’in belediyesi olacaktır.” dedi.

Başkan Şahin, “Bilecik Belediyesi, halkın belediyesidir. Saray haline getirilerek halktan kopuk bir belediye; halkına gerçek hizmet veremez, kendisine hizmet verir. Biz belediyeyi halka açıyoruz ve halkın belediyesi yapacağız. Bu bir simge olsa da bütün hizmetlerimizde bunu herkes görecek. Bilecik halkı kendi belediyesi olarak benimseyecek. Bilecik’i halkımızla birlikte daha güzel bir hale getireceğiz. Bunun bir simgesi olarak da belediyemizdeki saray ismini kaldırıp Türkiye Cumhuriyeti’nin belediyesi olarak değiştiriyoruz. Belediye, sadece ismiyle değil her şeyiyle Türkiye Cumhuriyeti’nin, Bilecik’in belediyesi olacaktır.”ifadelerine yer verdi.

“Bilecik Belediye Sarayı” Tabelası Değişti
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

23 Yorum

  1. 12 Nisan 2019, 12:53

    TEŞEKKÜRLER BAŞKAN T.C. KOYDUĞUNUZ İÇİN.

    Cevapla
  2. Son yüz yılın en büyük icraatlerinden biri olmuş. bravo…

    Cevapla
  3. 12 Nisan 2019, 16:02

    Alkışı haketti başkan

    Cevapla
  4. İş tabelayla kalmasın T.C Belediye Başkanı olduğunuzu hissetmek istiyoruz

    Cevapla
  5. 12 Nisan 2019, 17:33

    Teşekkür ederim Bask tebrik ediyorum

    Cevapla
  6. 12 Nisan 2019, 17:33

    Teşekkürler Bask tebrik ediyorum

    Cevapla
  7. Yazık şimdi patatesin fiyatı düştü soğan düştü mü? Onca iş varken birbşrine laf sokan ergenler gibi tabela üzerinden mesajlar. Çok komik başkan adının önüne de TC eklet de ne işin minyatürle Osmanlıyla. Şayet Şeyh Edebalıya ya da onun isminin verildiği yerlere dokunacak olursan seni oraya çıkaran millet indirmesini de bilir.

    Cevapla
  8. Çok büyük bir iş başarmışsınız gözlerim yaşardı

    Cevapla
  9. Bravooo icraata bak tabelayi kime yaptırdıgınıda açıklada bilelim. Devletin halkin parasını tabela yol su derken doldurun cepleri yandaş kandaş karındaş. Bırakın bu işleri gerçek sorunlarla ilgilenin.

    Cevapla
    • Başkanım parti düşmanları kurdurmaya başlamış :)

      Cevapla
    • AK PARTI GERCEK SORUNLARIMIZLA COK ILGILENDI YA YILLARDR KENDILERNDEN BASKA KIMSEYLE ILGOLENMEDILER SIZ KENDO PARTINIZE BAKIN ONCE AYNEN BIZ ORAYA CHP YIDE CIKARTMASINI BILDIK AK PARTIYI INDIRMESINKDE HADI NAS NAD GULE GULE

      Cevapla
  10. 13 Nisan 2019, 14:32

    Tabelaya T.C yazdıranlar Türkiye Cumhuriyetini bölmeye çalışan HDP İle birlik oldular iki yüzlüsünüz yazık sadece yazık diyorum

    Cevapla
  11. Senelerdir vatandaş belediye diye karşıdaki 228 çorbacı ya gidiyordu. Büyük icraat yapmışlar. Artık belediye binası kolaylıkla bulunur.

    Cevapla
  12. 13 Nisan 2019, 15:40

    Ya inanmıyorum gelir gelmez bu nu yapmanız çok da doğru bir davranış degil Dirilişin toprağı burası sıradan biyer değil tc bizim asıl kanımızda mevcut zaten öyle yazmayla ilgisi yok bayrak görünce ağlamayan göz dua duyunca titremeyen kalp yok sa tc yassan ne Olur yazmasan ne Olur masraf edilmiş yerlere tekrar pirim yapmak için para harcarsaniz hakkımı helal etmem böyle yapmayın gerçekten mütevazı olun çalışın bu halk herşeyi görürür

    Cevapla
  13. Baskanim cok guzel oldu birde su yiktiklari atamizin heykelini dikermisiniz yerine tekrar bunu sizyaparsnz anck cok tesekkurler baskanim kiskananlar catlasin

    Cevapla
  14. 15 Nisan 2019, 11:11

    Türk devletsiz yaşayamaz. Türk İslamsız yaşayamaz. Lakin nüfüs cüzdanında islam yazmakla inançlı olunmuyor. Nüfus cüzdanında TC yazmakla kim vatansever kim hain belli olmuyor. Velhasıl dış görünüş önemli değil.İcraatla hizmet etmek lazım.

    Cevapla
  15. karındaşlarınızda doğuda TÜRK bayrağını kaldırdı
    iki çift laf onada edinde rahatlayalım gerçekten T.C. li olduğunuzu bilelim

    Cevapla
  16. 15 Nisan 2019, 20:51

    osmanlının kuruluşu ve başkenti olan bileciğim iyi gününüz daha bekleyin bu ideolojikler neler yapacak
    ecevit gibi zam zam zam diyecek

    Cevapla