Bilecik Belediyespor rakip tanımıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erkeler Basketbol Bölgesel Lig (EBBL) 3. grup 3. hafta müsabakasında Bilecik Belediye spor kendi saha ve seyircisi önünde Eskişehir Anadolu Üniversitesi’ni 68-54 yendi.

Atatürk Spor Salonu’ndaki karşılaşmanın ilk periyota 11-7 önde giren Bilecik Belediyespor, ikinci periyotta Bilecik Belediyespor ilk 3,5 dakika sayı kaydedemezken, Anadolu Üniversitesi  oyundaki üstünlüğünü ele geçirerek ve 3 sayılık atışlarla 32-26 önde tamamlandı.

Üçüncü periyotta oyundaki hakimliğini ele geçiren Bilecik Belediyespor, Anadolu Üniversitesi’nin, hücumlarda etkisiz olmasıyla 5 sayı farkla son çeyreğe 45-40 önde girdi. Üçüncü periyotta bir pozisyonda Bilecik Belediyespor baş antrenörü Yeşer Karabulut ile Anadolu Üniversitesi baş antrenörü Rıza Solmaz, karşılıklı tartıştı.

Son çeyrekte maçtan kopan Anadolu Üniversitesi, oyun kurmada ve hücumda etkili olamayınca karşılaşmadan 14 sayı farkla 68-54 sahadan galip ayrıldı.

Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Yeşer Karabulut maç sonunda yaptığı açıklamada, kendileri gibi rakip takımında mağlubiyetlerinin bulunmadığını anımsatarak, “Kendi evimizde maç kaybetmek istemiyoruz. Bu bizim için çok önemli. Seyircimiz bize ateşledi ve kazanmamıza büyük katkı sağladı. Biz kendi sahamızda yenilmezliği sürdürmek istiyoruz. Kazanmayı başardık ama hatalarımız da var. İlerleyen haftalarda eksikliklerimizi tamamlayarak, daha iyi olacağız. Oyun sırasında bazen strese giriyoruz kazanmak için. Ama kazanmayı başardıktan sonra sporun içerisinde bunlar olacak” dedi.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Antrenörü Rıza Solmaz ise hakemlerin iyi bir karşılaşma yönetemediklerini ve baskı altında kaldıklarını savundu.





















Bilecik Belediyespor rakip tanımıyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin