BİLECİK BELEDİYESİ BASKETBOL KULÜBÜ: 69 – ÇANKIRI DEMİRSPOR: 72

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü, Lig’de oynadığı 3. maçında kendi sahasında Çankırı Demirspor’a uzatmalarda 69-72 yenildi.


dsc_0112


İstasyon Karasu Mevkisi Yeni Spor Salonu’nda gerçekleştirilen karşılaşmada, ilk periyota 16-14 önde giren Bilecik Belediyespor, ikinci periyotta oyundaki üstünlüğünü koruyunca maçın ilk yarısını 3 sayı farkla 27-24 önde tamamlandı.


dsc_0033


Üçüncü periyodun başlarında Çankırı Demirspor, oyunda üstünlüğü ele geçirse de Bilecik Belediyespor farkın açılmasını koruyarak son çeyreğe berabere girdi. Maçın son çeyreğinde iki takımın karşılıklı sayılarla devam eden karşılaşma 62-62 berabere tamamlanırken, Çankırı Demirspor, uzatmalarda Bilecik Belediyespor’u, 3 sayı farkla 72-69 yendi.


dsc_0042


Maç sonunda açıklamalarda bulunan Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü Baş Antrenörü Yeşer Karabulut, “İzmir maçında da aynı basketbol oynamıştık bilemiyorum Herhalde daha fazla çalışmamız lazım. Lig’e adapte değiliz herhalde. 2. lig’in çok sert bir lig olduğunu biliyorduk. beceremedik hakemlerin de kötü birkaçtane kötü düdüğü var. Çok kritik bir yerde hücum faulü var çalmasa diyebileceğimiz ama bunlar bahane değil. Rakibi tebrik ediyoruz, onlar bizden daha çok istediler kazandılar.” dedi.


dsc_0131


Çankırı Demirspor baş antrenörü Murat Dikmen ise “Güzel bir mücadele oldu gelen seyircilere umarım heyecanlı bir maç izletmişizdir. Biz buraya kazanmaya gelmiştik, rakibin artılarını eksilerini çok iyi analiz ettik. Ondan dolayı gerekli yerlerde gerekli hamleleri yaparak istediğimiz oyunu sergiledik ve çok basit hatalardan dolayı maç uzatmaya gitti. Uzatmaya gitmeden de maçı kazanma şansımız çoktu. Bilecik güzel bir salona sahip, güzel bir organizasyona sahip. Yeşer hoca güzel bir ekip kurmuş onlarada başarılar diliyorum önümüzdeki maçlarda. Galibiyetten dolayı mutluyuz. Önümüzde TEB maçı var, bu maça konsatre olacağız bugünden itibaren bu maçı kazanırsak lig’de çok rahat bir pozisyona geleceğiz. Bu kulüp ilk defa bu lig de mücadele ediyor, organizasyon çok hakim, çok iyi oyuncuların hepsi genç sporcular bundan dolayıda mutluyum böyle maçlar kazandığımız için.” ifadelerinde bulundu.


dsc_0102 dsc_0067 dsc_0042 dsc_0036 dsc_0033 dsc_0131 dsc_0112

BİLECİK BELEDİYESİ BASKETBOL KULÜBÜ: 69 – ÇANKIRI DEMİRSPOR: 72
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin