Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü yeni sezona hazır!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Emin Yağcı ve Takım Antrenörlerinden Cemal Uysal, yeni sezon ve takımdaki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Bilecik Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde Bilecik Belediyesi Basketbol Takımı olarak 2017-2018 sezonunda tekrardan 2. Lig’de mücadele edeceklerini kaydeden Kulüp Başkanı Yağcı, şunları söyledi:

 

”Bölgesel Amatör Lig’in kaldırılması neticesinde mevcut ligde devam eden 16 takıma ek olarak, 14 takım alındı. Bizim de yaklaşık 2005 yılından itibaren devam eden tecrübemiz, başarımız sebebiyle Bilecik Belediyesi Basketbol Takımı bu yıl Bileciklilere müjde olarak 2. Lig’de devam edecek. Takımımızda belli başlı değişiklikler oldu. Geçen yıldan itibaren edindiğimiz tecrübeler mevcut. Buna ilişkin olarak da tekrardan bir antrenör ve yönetim kadrosu oluşturduk. Cemal Hocamız ve Aydıner Atilla Hocamız ile birlikte bu yılın antrenör kadrosunu oluşturduk. Bizimle birlikte uzun zamandır Bilecik Belediyesi Basketbol Takımında ter döken arkadaşlarımız var. Bunların dışında 7 yeni  transferimiz oldu.” ifadelerini kullandı.

AMACIMIZ BİLECİK BASKETBOLUNUN GELECEĞİNE İLİŞKİN KATKILAR SAĞLAMAKTIR’

 

Takım olarak amaçlarının Bilecik basketbolunun geleceğine ilişkin katkılar sağlamak olduğunu kaydeden Kulüp Başkanı Yağcı, sözlerini şöyle tamamladı:

 

”Bu anlamda Cemal Hocamıza, yeni kadro ve oyuncularımıza ben de takım başkanı olarak başarılar diliyorum. Bizim asıl amacımız, Bilecik’te sosyal sorumluluğu ve sporu gençlerimize aşılamak. Bundan dolayı altyapıya daha fazla önem vereceğiz ve katkı sağlamaya çalışacağız. Bilecik’in gençlerinden bir basketbol takımını oluşturmaya çalışacağız. Belki bizim zamanımızda olur  belki olmaz. Belki 5 yıl sonra ya da 10 yıl sonra hiç olmazsa Bilecik’in basketboluna bir şeyler katmak için uğraşacağız. Sosyal sorumluluk anlamında bu yıl Bilecik Belediyesi Basketbol Takımını daha çok Bilecikliler görecek. Bu anlamda gerekli kurumlarla gerekli görüşmeleri yapıyoruz. Okullarımız ve üniversitemizde Bilecik’in tüm sosyal olaylarını Bilecik Belediyesi Basketbol Takımı olarak yer almayı düşünüyoruz. Hayırlısı ile bu yıl tekrar 2. Lig’de oynamaya devam edeceğiz. Tüm Bilecikli hemşehrilerimizi bizleri desteklemek üzere kapalı spor salonlarına davet ediyoruz. Bu seneki maçlarda takımımızı yalnız bırakmasınlar. Bu anlamda bizlere bugüne kadar desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Selim Yağcı ve herkese teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Takım antrenörlerinden Cemal Uysal ise 2017-2018 sezonuna başlarken 7 oyuncu transfer ettiklerini belirterek; ”Geçen seneden kalan arkadaşlarımız, Volkan Mehmet Saday, Aykut Karçığı ve Emre Alkaç. Bu arkadaşlarımız zaten 3 yıldır bizlere hizmet veriyordu. Şimdi de Cantuğ, Oğuz Acar, Serkan Çetin, Sinan Karamanlıer, Burak Burhan, Özerbaş Sezgin ve Ergun Şen isimlerini takviye yaptık. Bu ligde yine tecrübeli oyuncular. Bu tecrübeli oyuncularla Lig’de başarılı olmayı amaçlıyoruz. Amacımız ligte PlayOff’a kalmak. İnşallah bunu başarmaya çalışacağız. Antrenmanlarımız başladı. Yoğun bir tempoyla çalışmalarımız devam ediyor. İlk maçımızı 14 Ekim’de Denizli’de oynayacağız. 10. ayın 22’sinde saat:15:00’te ikinci maçımızı yapacağız İzmir Bornova ile. Bütün Bilecik halkımızı bizlere destek vermeleri için kapalı spor salonlarımıza bekliyoruz. Allah’ın izniyle başarılı bir takım haline geleceğiz.” şeklinde konuştu.

Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü yeni sezona hazır!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 23 Eylül 2017, 17:16

    küme düsmeyinde yeterrr

    Cevapla
Bizi Takip Edin