BİLECİK BELEDİYESİ ÇİFTÇİLERİ FİDELERLE BULUŞTURDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bilecik Belediye Başkanlığına teslim edilen domates, biber, karpuz ve patlıcan fideleri çiftçi ve köylülere teslim edildi.

Bilecik Belediyesi Sera Alanı’nda gerçekleştirilen programa katılan Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, mahalle ve köy muhtarlarına fideleri teslim etti.

‘’AMACIMIZ EKONOMİ VE TARIMA KATKI SAĞLAMAKTIR’’

Fide teslim töreninde konuşan Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, fide temini için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yetkililere teşekkür ettiğini belirterek, ‘’Geçtiğimiz yıl yine İstanbul Büyükşehir Belediyesi bizlere katkı anlamında fideler göndermişti. Bu fideleri bütün köylülerimize dağıttık ve hasadını da yapmıştık. Bu yıl da yine fideleri bizlere teslim ettiler. Bizler de köy ve mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek bu fideleri toprakla buluşmak üzere teslim ettik. Özellikle gübre, yakıt ve benzeri alanlarda yapılan zamlar, çiftçimizi zorlamıştı. Bizler de böyle bir çalışmaya aracılık ederek, en azından çiftçimize katkı sunmak, ekonomi ve tarıma destek vermek istedik. Bu anlamlı uygulamada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bereketli ve kazançlı hasat dönemi diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

‘’YAPILAN FİDE DAĞITIMI ÇİFTÇİYE BÜYÜK KATKILAR SUNACAK’’

Yapılan fide dağıtımları hakkında görüşlerini aktaran muhtarlar da İstanbul Büyükşehir ve Bilecik Belediyesi yetkililerine teşekkür ederek, ‘’Geçtiğimiz yıl da bu katkıyı aldık. Gerçekten çok güzel ve anlamlı bir uygulama. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye görevlileri ve Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz’’ ifadelerini kullandılar.

BİLECİK BELEDİYESİ ÇİFTÇİLERİ FİDELERLE BULUŞTURDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin