BİLECİK BELEDİYESİ KIRTASİYE YARDIMLARI BAŞLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eğitim ve öğretime büyük katkılar sağlayan Bilecik Belediyesi, bu eğitim ve öğretim döneminde de ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmadı.

Eğitim Seti(1)
Gerek okullarda fiziki yönden yaptığı çalışmalar ile gerek okul içinde öğrenci ve öğretmenlerimize dönük yaptığı çalışmalar ile bu anlamda güzel bir örneklik teşkil eden Bilecik Belediyesi bu eğitim ve öğretim döneminde de 400’e yakın öğrencimize kırtasiye çekleri dağıttı.

DSC_6816
Belediye Başkanı Selim Yağcı, kırtasiye yardımları hakkında yaptığı açıklamada Bilecik Belediyesi olarak her zaman eğitim ve öğretimin yanında yer aldıklarını belirtti.
Bilecik Belediyesi’nin eğitime ve çocuklarımıza yönelik yapılan yatırımların en büyük yatırım olduğunu bilen bir düşünce ile çalıştığını vurgulayan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Çoğu kez kamuoyu ile paylaşmadığımız ve sosyal belediyecilik anlamında güzel bir çalışmamız da ihtiyaç sahibi olan çocuklarımıza yaptığımız kırtasiye yardımlarıdır. Kırtasiye yardımlarını, Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli bir çalışma çerçevesinde yürütüyoruz. Bu anlamda Milli Eğitim Müdürlüğü’nden gelen bilgiler ışığında ihtiyaç sahibi olan yavrularımıza kırtasiye çeklerini belediyemizde taktim ediyoruz. Çocuklarımız ve aileleri bu çeklerle belirlenen kırtasiyelerde, belirlenen miktar oranında istedikleri kırtasiye malzemesini alabiliyor. Bilecik Belediyesi olarak bu yöndeki katkılarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

BİLECİK BELEDİYESİ KIRTASİYE YARDIMLARI BAŞLADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin