BİLECİK BELEDİYESİ PERSONELİNE ÜCRETLERDE ARTIŞ MÜJDESİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, kurban bayramı öncesinde çalışanlarla yemekte bir araya geldi.
Bilecik Belediyesi Vadipark’ta gerçekleştirilen yemek programına başkan yardımcıları, birim müdürleri ve bütün çalışanlar katıldı.

Çalışanları selamlayarak bayramlaşan Başkan V. Subaşı, kurban bayramını kutlayarak, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

‘’SİZDEN RİCAM BİLECİK İÇİN ÇALIŞTIĞINIZI UNUTMAMANIZDIR’’

Bilecik Belediyesi’nin tüm birim ve çalışanları ile büyük bir aile olduğunu hatırlatan Başkan V. Subaşı, ‘’Sizden ricam Bilecik için çalıştığınızı unutmamanızdır’’ ifadesini kullanarak, şunları söyledi:

‘’Bayramların birleştirici ve iyileştirici gücüne her zaman inanmışımdır. Hep birlikte pek çok engebeyi atlattık. Önemli olan günün sonunda orta bir noktada buluşup aynı yolda yürümeye devam ettik. Çünkü kendi egolarımız için değil Bilecik için çalıştığımızı biliyorduk. Sizden istediğim, sizden ricam bulunduğumuz konum her ne olursa olsun hepimizin Bilecik için çalıştığını unutmamamızdır.’’ Dedi.

 ÜCRETLERDE ARTIŞ MÜJDESİ

Konuşmasında ayrıca çalışanların yemek, yakacak ve bayram ikramiyesindeki artış müjdesini de veren Başkan V. Subaşı, ‘’Konuşmamı sonlandırmadan önce sevineceğinizi düşündüğüm bir haberi sizlerle paylaşmak istiyorum. Ödemelerimizde bir takım iyileştirmeler yaptık. Kayı A.Ş. bünyesinde bulunan personelimizin yemek ücretini 494’den 900 liraya, yakacak ücretini 61’den 200 liraya, bayram ikramiyesini ise 185’den 500 liraya yükselttik. Ekonomik olarak ülkemizin geçirdiği bu zor günlerde açıkları kapatmaya bir nebze yardımcı olabilirsek ne mutlu bize. Birlikte daha güzel günler görmek dileğiyle hepinizin bayramını kutlar ailenizle, sevdiklerinizle ve bizlerle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmenizi dilerim.’’ Dedi.

Yemek programı, Başkan V. Subaşı’nın, çalışanlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

BİLECİK BELEDİYESİ PERSONELİNE ÜCRETLERDE ARTIŞ MÜJDESİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin