BİLECİK BELEDİYESİ’NDEN KÜPLÜ VE BAŞKÖY’E YENİ ÇOCUK PARKLARI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimizin mücavir alanları içerisinde olan Başköy ile Küplü Köyü İlkokulu’na 2 adet yeni çocuk parkı yapılıyor.

DSC_0053

Şehir merkezi ve mücavir alanda çocuklarımızın güzel vakit geçirmeleri amacıyla 130’u aşkın yeni park ve oyun grubunu çocuklarımızın hizmetine sunan Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, gerçekleştirdiği çalışmalar ile Başköy ve Küplü İlkokulu bahçesinde olmak üzere iki adet yeni parklarla buluşturdu.

Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ile Park ve Bahçeler Müdürü Selçuk Yiğit, park ve oyun grubu çalışmasının gerçekleştirildiği alanlarda incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

DSC_0045

Bilecik Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her alandaki ihtiyacını giderdikleri gibi çocuklarımız için de güzel hizmetler ortaya koymaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, ”Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak her iki köyümüzünün belirli bölgelerinde çocuklarımızın daha güzel vakit geçirmeleri amacıyla 2 adet yeni park çalışması gerçekleştiriyoruz. Başköy’deki parkımızın yapım çalışması başladı, Küplü Köyü İlkokulu bahçesine yapacağımız parkın ise yeri belirlendi. Bilecik Belediyesi olarak gerçekleştirilen çalışmalar ile şehrimizin bütün mücavir alanlarında vatandaşlarımız ve çocuklarımıza hizmetin her türlüsünü götürmeye çalışıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Selim Yağcı, özellikle de çocuklarımıza yönelik olan çalışmalara önem veriyor. Bizler de bu anlamda her iki köyde gerçekleştirdiğimiz yeni parklar ile çocuklarımıza güzel vakit geçirecekleri alanlar açmış olduk.” ifadelerine yer verdi.

BİLECİK BELEDİYESİ’NDEN KÜPLÜ VE BAŞKÖY’E YENİ ÇOCUK PARKLARI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin