BİLECİK CHP’DE HANGİ HESAPLAR TERS GİTTİ YA DA HANGİ HESAPLAR TUTMADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Bilecik İl Başkanlığı, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan seçimlere ilişkin Millet İttifakı yaptığı Bilecik’te belediye meclis üyelerinin listesini ilçe seçim kurullarına teslim etti.

 

Buna göre, belediye meclis üyeliği için sırasıyla; Hüseyin Yıldız, Ali Olcay, Semih Tuzak, Mustafa Sadık Kaya, Nurten Bilecikligil, Soner Olgun, Selami Tine, Birsen Okatan, Cabir Sağlam, Birol Ünsal, Ahmet Korkmaz, Bülent Kaya, Semiha Doma, Fatih Adıgüzel, Burak Ünal, Özkan Çimen, Hüsniye Muslu, Özgün Ozan Küçük, Ali Aydoğduoğlu, İbrahim Öner, Bilal Hacıoğlu, Ferdi Yılmaz yer aldı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bilecik İl Başkanlığında yaklaşık iki ay önce gerçekleştirilen ve Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, Milletvekili Yaşar Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, CHP Bilecik Belediye Başkan Aday Adayları Seyfi Özgen, Hüseyin Korkman, Semih Şahin ve İsmail Cinoğlu ve partililerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda adaylar arasında kim seçilirse seçilsin şeklinde destekleneceği yönünde protokol imzalanmıştı.

 

Birçok şehirde olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partisi’nde de belirsizlikler, aksaklıklar ve sadece söylemde kalan ilginçliklerin bir yenisine Bilecik Cumhuriyet Halk Partili üyeler arasında yaşandı.

 

Hatırlanacağı üzere yaklaşık iki ay önce 4 belediye başkanı adayı arasında imzalanan protokol ile temayül yoklamasında ismi çıkan adayın destekleneceği şeklinde protokol imzalanmıştı. Ancak CHP Belediye Meclis Üyeleri için belirlenen meclis üyeleri arasında Seyfi Özgen, Hüseyin Korkman, Semih Şahin ve İsmail Cinoğlu’ndan kimsenin olmaması ‘’ CHP’de neler oluyor’’ sorusunu akla getirdi.

 

O gün düzenlenen toplantıda konuşan Milletvekili Yaşar Tüzün diğer siyasi partilerin adaylarının açıklanmamasının sebebinin CHP’nin adayının beklenmesi olduğunu belirtirken ” Rakibimiz diğer partiler bugüne kadar adayını açıklamadıysa bunun temel sebebinin CHP’nin adayı beklenmektedir. ” ve ‘’4 belediye başkan aday adayına aynı yakınlıkta, aynı uzaklıkta olduğunu belirtmesi şeklindeki ifadeler de ‘’İmzalanan Protokolün Havada kaldığı’’ şeklindeki yorumlara neden oldu.

BİLECİK CHP’DE HANGİ HESAPLAR TERS GİTTİ YA DA HANGİ HESAPLAR TUTMADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Yav hehee

    Cevapla
Bizi Takip Edin