BİLECİK ÇÖPLÜĞÜ YANIYOR!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te bulunan çöplükte gece 23.30 saatlerinde başlayan yangın, halen devam ediyor.

Bilecik Merkez Hürriyet Mahallesinde bulunan Bilecik çöplüğünde gece 23.30 saatlerinde başlayan yangın, çöplükte biriken metan gazı nedeniyle halen söndürülemezken yangından yükselen yoğun duman Bilecik’in üzerini kaplamış durumda.

 

Bilecik Belediyesine bağlı itfaiye ekiplerinin müdahale ettikleri yangın da alevleri söndürmek için sıkılan su ve köpükler etkisiz olunca Bilecik Belediyesi’ne ait hafriyat kamyonları tarafından yangının ormanlık alana sıçramaması için bölgeye toprak dökülüyor.

Olay yerine gelen Bilecik Belediyesi itfaiye müdürü Cengiz Toklucu; “Dün gece 23:30-00:00 sularında ihaleyi alan arkadaşların telefon etmesiyle bütün ekipleri toplayarak kepçe, şafak temizlik, 16-17 aracıyla olaya müdahale ettik. Bizim amacımız yangını kontrol altına alarak yan taraftaki ormanlık alana sıçramaması ve aşağı tarafa yayılmamasıydı. Biz sabah 05:00-06.00 ya kadar çalışarak bunu sağladık. Şuanda da yangın söndürülmüş durumda fakat metan gazı olduğu için duman tütmekte. Belediyemizin kepçeleri, kamyonetleri humumi bir şekilde çalışarak kısa bir zaman içinde söndürmek.” dedi.

BİLECİK ÇÖPLÜĞÜ YANIYOR!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin